Prima paginăActualitate

Se caută manager pentru Spitalul Municipal de Urgență Roman

Se caută manager pentru Spitalul Municipal de Urgență Roman

Dimensiune text

 

În perioada următoare, la Spitalul Municipal de Urgență Roman va avea loc concurs de ocupare a funcției de manager.

În acest moment, spitalul este condus de medicul ortoped Maria Andrici. Aceasta a câștigat concursul organizat în primăvara anului 2016 – fiind singura care s-a înscris la concurs la acea dată. Mandatul său a expirat în luna aprilie 2019, după care acesta a fost prelungit pentru încă trei luni de primarul Lucian Micu, până la organizarea noului concurs.

Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este în data de 26 august, iar susținerea proiectului de management în plenul comisiei de concurs va avea loc pe data de 9 septembrie. Rezultatele finale ale concursului pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman vor fi anunțate pe data de 12 septembrie.

Anunțul de concurs și regulamentul de organizare a concursului au fost publicate vineri, 19 iulie, pe site-ul Spitalului și al Primăriei, și pot fi consultate la aceste adrese: http://www.spitalroman.ro/informatii-utile/examene-si-concursuri/examene-si-concursuri, respectiv https://primariaroman.ro/cariera-19-07-2019-anunt-concurs-manager-spitalul-municipal-roman/ .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0