HomeRoman

Se amenajează noul cimitir din cartierul Nicolae Bălcescu

Societatea Municipal Locato a început demersurile necesare pentru amenajarea cimitirului din cartierul Nicolae Bălcescu. Reprezentanții societății lucrează la obținerea avizelor și la documentația tehnică pentru împrejmuire, iar dacă nu vor apărea probleme, până la sfârșitul primăverii vor fi gata avizele, amenajarea și prunduirea aleilor.

 

 

Cimitirul care se amenajează acum de către Municipal Locato are o suprafață de 23.000 de metri pătrați și se află în spatele cimitirului deja existent în cartierul Nicolae Bălcescu. Conform reprezentanților administrației publice locale, în cimitirul „Eternitatea” de pe strada Mihai Viteazu mai sunt locuri pentru aproximativ doi ani, astfel că, pe viitor, se intenționează achiziționarea unei suprafețe de aproximativ două hectare, în imediata apropiere a noului cimitir din cartierul Bălcescu, pentru același scop.

Cimitirul „Eternitatea” din Roman are o suprafață de 113.021 metri pătrați. Anul trecut, veniturile provenite din taxele încasate de la rudele celor înmormântați în cimitir s-au ridicat la 1.271.374 lei, în timp ce cheltuielile au fost în valoare de 1.252.300 lei.

Comentarii

WORDPRESS: 0