Scurtcircuitul electric, cauza a două incendii la Roman și Ghidion

HomeActualitate

Scurtcircuitul electric, cauza a două incendii la Roman și Ghidion

Joi seară, în jurul orei 18:20, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Ghidion, comuna Stănița, informează ISU Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta generalizat, la acoperișul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă casă aflată în imediata vecinătate. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, în urma căruia a ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Vineri dimineață, în jurul orei 09:53, pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada Păcii, din municipiul Roman. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la acoperiș, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, în urma căruia a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Conform ISU Neamț, în ambele cazuri, scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiilor. Din fericire, în niciunul din cazuri nu au fost înregistrate victime.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0