HomeRoman

Scriitorii Paolo Coelho și Umberto Eco, la Roman

Scriitorii Paolo Coelho și Umberto Eco s-ar putea întîlni cu cititorii din Roman. Ei ar putea sosi în vechea cetate mușatină grație preotului Cornel Paiu, președintele Societății Culturale „Clepsidra” din Roman.

Scriitorul brazilian Paulo Coelho este pe primul loc în listele de bestselleruri din 74 de țări, „Alchimistul” aducîndu-i autorului, în 2008, un important premiu pentru cea mai tradusă carte. Scriitorul italian Umberto Eco este cunoscut mai ales pentru romanul său „Numele trandafirului” (1980).
Sperăm să obținem și resursele financiare pentru a-i aduce în țară pe cei doi mari scriitori Paolo Coelho și Umberto Eco„, a precizat preotul Cornel Paiu, președintele Societății Culturale „Clepsidra” din Roman.

Pînă la această întîlnire de grad zero, preotul Cornel Paiu este preocupat de buna desfășurare a  tabărei de creație de la Bălușești, pe care a organizat-o de la 30 iulie pînă la 1 august și de pregătirea manifestărilor prilejuite de întîlnirea cu fiii și fiicele satului, programată pentru 15 august, cînd este și hramul bisericii din Bălușești.

Comentarii

WORDPRESS: 0