Home

SCM Petrotub Roman va juca în deplasare, cu Sporting Suceava

În etapa a treia a Ligii a treia, SCM Petrotub Roman va avea meci greu în Bucovina, aşa cum au fost toate din ultimele două sezoane, indiferent de terenul pe care au jucat.

După un prim meci fără rezultat favorabil, 0-0 pe teren propriu cu Bucovina Rădăuţi, în cea de-a doua etapă a campionatului de fotbal al Ligii a treia, seria I, SCM Petrotub va juca vineri, 13 septembrie, cu Sporting Suceava, în deplasare. Nori sunt destui, dar greu de alungat pentru o echipă de fotbal a Romanului care nu mai prezintă niciun pericol pentru vreo altă componentă a Ligii a treia, în ultimele două sezoane. În campionatul trecut, SCM Petrotub Roman a terminat competiţia pe locul al şaptelea, după un start prost şi un final similar începutului. În sezonul 2013-2014, situaţia este aceeaşi: un punct după două etape. În prima etapă, SCM Petrotub n-a jucat cu FCM Bacău, la fel cum a fost şi va fi şi în cazul celorlalte echipe rămase în seria I.

Ghinionul

„Am avut, cel puţin, opt ocazii clare de gol, plus o lovitură de la 11 metri neacordată în meciul cu Bucovina Rădăuţi. Am avut şi ghinion. Ciobanu a avut de două ori posibilitatea de a înscrie în primele şase minute, singur cu portarul. A mai fost bara lui Popa şi ratarea lui Harbuzaru. Stafie a tras şi el, puţin pe lângă vinclu, iar Harbuzaru a mai avut o ocazie de a marca înainte de pauză. Acesta nu-i ghinion? Apoi, în partea secundă a patidei cu Bucovina Rădăuţi, Petrila, Harbuzaru şi Țapu au fost iar aproape de a înscrie. Să nu vă miraţi de rezultatele slabe, la nivelul cel mai înalt, la naţionala de seniori, de vreme ce nu se investeşte nimic la copii şi juniori”, a afirmat Iosif Susanu, antrenor secund la SCM Petrotub Roman.

Mulţi accidentaţi

În perspectiva jocului cu Sporting Suceava, lotul celor de la SCM Petrotub Roman nu este nici pe departe de a fi complet. Damian este accidentat şi invalid pentru joc. Enache nu este încă legitimat la SCM Petrotub. Sofroni nu poate juca, tot din motive legate de sănătate. „Ciuclea este accidentat, dar poate fi recuperat. Pătraşcu este accidentat şi n-a făcut antrenamente. Lupuşoru este încă incert, la fel ca şi Țapu. Vlaicu a revenit la pregătire, iar Ghidarcia a reînceput antrenamentele. Chiar şi în aceste condiţii, având şi un adversar valoros, sperăm într-un rezultat bun. Joi după-amiază, la ora meciului, vom susţine ultimul antrenament pregătitor şi, apoi, vom intra în cantonament”, a mai declarat Iosif Susanu.

Cei care vor fi consideraţi apţi de către antrenori vor merge la Suceava pntru a disputa meciul din etapa a treia. Plecarea spre locul disputării meciului a fost stabilită la ora 14.

Celelalte partide ale etapei

Vineri, 13 septembrie, de la ora 17, se vor disputa, în caz că nu se vor anula sau amâna, partidele: CSM Moineşti – Kosarom Paşcani, Bucovina Pojorâta – FCM Dorohoi, Aerostar Bacău – Ceahlăul II Piatra Neamţ, Cetatea Târgu Neamţ – Știinţa Miroslava, Sporting Suceava – SCM Petrotub Roman. Bucovina Rădăuţi va sta.

Aproape că nu mai există echipă favorită la câştigarea meciului, în etapa a treia. Totuşi, CSM Moineşti, din postura de lider, n-ar avea nevoie să se împiedice de cei de la Paşcani, echipă care a eliminat, printr-un joc mai bun, SCM Petrotub Roman din Cupa României. Curios sau nu, cel mai important meci al etapei a treia pare a fi cel dintre Cetatea Tîrgu Nemţ şi Știinţa Miroslava, două echipe neînvinse şi cu tonus bun. Dacă şi Bucovina Pojorâta ar mai învinge pe cei de la FCM Dorohoi, chiar că ar fi un campionat animat.

Clasament

1 Moineşti 2       2       0       0       5-1    6

2 Miroslava        2       2       0       0       4-1    6

3 Dorohoi  2       1       1       0       2-1    4

4 Tg. Neamţ        2       1       1       0       2-1    4

5 Pojorâta  2       1       0       1       2-4    3

6 Roman    1       0       1       0       0-0    1

7 Suceava  2       0       1       1       1-2    1

8 Ceahlăul 2       0       1       1       1-2    1

9 Rădăuţi   2       0       1       1       1-3    1

10 Bacău   0       0       0       0       0-0    0

11 Paşcani 1       0       0       1       0-1    0

12 Aerostar         2       0       0       2       0-2    0

Comentarii

WORDPRESS: 0