Prima paginăSport

SCM Petrotub Roman a jucat amical cu Ceahlăul, la Piatra Neamț

Dimensiune text

SCM Petrotub Roman a fost învinsă, 1-4 (0-2), de prim divizionara Ceahlăul Piatra Neamț în ultimul meci de pregătire înainte de debutul în noul campionat.

Invitată la un amical de nerefuzat, în compania echipei de primă ligă Ceahlăul Piatra Neamț, divizionara C SCM Petrotub Roman a fost învinsă, vineri, cu 4-1 (2-0). Unicul gol al echipei romașcane a fost marcat de Mădălin Popa, în minutul 60, când scorul era 4-0.

Antrenorii Valentin Avădanei și Iosif Susanu, de la SCM Petrotub, au început meciul cu următoarea formulă: Dornescu – Lupușoru, Marin, Ghidarcia, Stahie – Petrila, Mateiuc – Talpalariu, Popa, Țapu – Harbuzaru. Au mai jucat Ciuclea, Gafița, Carnariu, Pătrașcu, Alexandru. Vlaicu, Sofronie și Damian sunt accidentați și nu au evoluat, ultimul menționat având un picior în ghips din cauza unei fracturi la metatarsiene. De asemenea, nu a jucat nici Ciobanu, bolnav.

“Ne dorim ca până la ora meciului cu Bucovina Rădăuți, din etapa a doua a campionatului, să-i putem recupera pe Vlaicu, Sofronie și Ciobanu. Jocul de la Piatra Neamț a fost unul controlat de echipa gazdă, care a jucat în formula de bază. S-a văzut diferența de valoare dintre cele două formații, dar țin să precizez că am avut și noi momente în care am făcut față disputei. Am avut încă trei ocazii mari de a înscrie prin Marin, lovitură de cap, din apropierea porții, Ghidarcia și Țapu, ultimul șutând pe lângă poartă după o lovitură liberă executată de Popa. Altfel, suntem în tratative cu atacantul Ionuț Enache, fotbalist care aparține Ceahlăului, dar care a mai jucat la Roman în deceniul trecut”, a afirmat Iosif Susanu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0