Prima paginăNeamt

Schimbările din inspectoratul școlar, la „pixul” ministrului

Dimensiune text

Schimbările la vîrful Inspectoratului Școlar Județean Neamț, preconizate pentru ziua de marți, 5 iunie, așteaptă doar semnătura ministrului Educației, Liviu Marian Pop, pentru a deveni realitate.

 

Cel mai probabil, funcția de inspector școlar general va fi ocupată de profesorul romașcan Viorel Stan, fost director al Colegiului Național „Roman-Vodă” și, pentru o scurtă perioadă de timp, fost inspector școlar general adjunct.
Cei doi adjuncți vor reprezenta celelalte zone ale județului, respectiv Piatra Neamț și Tîrgu Neamț, pe lista favoriților aflîndu-se atît candidați care au mai ocupat astfel de funcții în anii anteriori, dar și nume venite direct de la catedră.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • frosa gogoasa 9 ani

  Ar fi cazul sa fie schimbari pe criterii de competenta si nu politice.Sa dea si domnii inspectori scolari generali concurs nu sa vina partidiul sa-i „fixeze” in scaun.Mi-ar fi rusine sa stau cu mana intinsa sa astept mila partidului …Nu partidul iti da prestanta in fata invatamantului nemtean ,ci titlul pe care ai reusit sa ti-l faci de-a lungul anilor.Dar ce sa faci un ciolan in plus nu strica.Asa cum au fost numiti o serie de inspectori scolari ,asa sunt numiti si uniii directori care nu au nimuc in comun cu functia,nu stiu o lege ,o procedura,nu stiu ce au de facut……Dar cun toate astea ISJNEAMT a considerat ca trebuie sa fie sunt directori ;la ce sunt bune competentele ,cursurile de management!!!!??????

 • viorel 9 ani

  Dar directorii, sau cei aflati in comisii de management sau experti nationali chiar merita sa fie acolo? Unele persoane sunt mereu acolo unde trebuie, adica de unde vine banul, iar ceilalti cu munca, cu disciplina in clase si cu lipsurile, bineinteles.
  A fi profesor bun a devenit astazi un mister, pt.ca daca pui suflet in ceea ce faci la ore e in van, pt.ca numai daca detiii un portofoliu greu ai ,,valoare,,!
  Ar fi timpul multor schimbari, dar poate intr-o alta era!!!

 • CADRU DIDACTIC 9 ani

  Au rezultate f bune cu elevii la admitere la facultate , mai ales domnul prof. Stan intara pe banda la medicina, felicitari profesorului si elevilor care invata de la el,
  de la doamna Virlan nu s-a auzit nici de o capacitate din randul elevilor, poate de acuma ????????????????????????????????????/////// sau poate va face si EA niste cursuri sa se perfectioneze ca sta prea mult prin institutii?

 • costel 9 ani

  Sa vedem in ce partid va merge doamna Varlan tot la APEL? sa aiba grija ca acum este VERDE , poate va vedea cum trebuie de acum lucrurile .