Prima paginăRoman

Schimbări la conducerea Municipal Locato Serv

Dimensiune text

Gabriela Petrea, directorul Agrana, și Sorin Chiriac (foto), directorul societății Caremil, i-au înlocuit pe Lucian Micu și Florentina Pascariu în consiliul de administrație al Municipal Locato Serv.

 

 

Luni, în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor societății Municipal Locato Serv a fost propusă și validată înlocuirea a doi membri din consiliul de administrație al societății aflate în subordinea Consiliului Local. Florentina Pascariu și Lucian Micu – viceprimarul municipiului – au renunțat la locurile din consiliul de administrație al Municipal Locato Serv. Viceprimarul Lucian Micu a decis să se retragă din consiliul de administrație pentru a se dedica administrației locale, iar Florentina Pascariu a renunțat la funcție din motive personale.
Locul acestora în consiliul de administrație al Municipal Locato Serv a fost luat de Gabriela Petrea, directorul societății Agrana, și Sorin Chiriac, directorul societății Caremil.

În curînd, în cadrul unei ședințe comune a consiliului de administrație și a Adunării Generale a Acționarilor, se vor stabili planurile de viitor în ce privește administrarea și prioritățile societății Municipal Locato Serv.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0