Schimbări în conducerea Spitalului Roman

HomeSanatate

Schimbări în conducerea Spitalului Roman

Spitalul Municipal de Urgență (SMU) Roman a anunțat că, începând cu data de 1 februarie, medicul Iulia Bora, director medical al SMU Roman și singurul medic specialist în îngrijiri paliative din cadrul Compartimentului de Îngrijiri Paliative al spitalului, va părăsi unitatea sanitară, urmând a pleca la București, pentru a-și continua studiile de doctorat.

„Îi mulțumim doamnei doctor Iulia Bora pentru buna conlucrare în toată perioada în care am făcut parte din aceeași echipă a SMU Roman și, cu siguranță, vom păstra legătura și pe viitor, putându-ne consulta în situații de cazuri medicale complexe”, a precizat medicul Maria Andrici, managerul SMU Roman.

Reprezentanții unității medicale au precizat că SMU Roman a primit o cerere de transfer din partea unui medic specialist în îngrijiri paliative, urmând ca acesta să-și înceapă activitatea la Roman de la 1 martie.

„Personalul medical din cadrul Compartimentului de Îngrijiri Paliative va lucra, în luna februarie 2023, în cadrul Secției de Chirurgie și a Secției de Pneumologie, unde oricum este nevoie de personal suplimentar în această perioadă. Vom profita de această perioadă și vom efectua o curățenie generală în spațiul Compartimentului de Îngrijiri Paliative. Pe perioada lunii februarie, medicii din toate secțiile spitalului nostru vor îndruma pacienții și pe aparținătorii acestora către alte centre de îngrijiri paliative, urmând ca, din 1 martie 2023, activitatea să se desfășoare în mod curent, în condiții optime. Postul de director medical va fi scos la concurs. Până va fi ocupat prin concurs, atribuțiile de director medical vor fi preluate de doamna doctor Nicoleta Popescu, medic primar Anestezie Terapie Intensivă (ATI). Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare”, a mai transmis medicul Maria Andrici, managerul SMU Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0