Prima paginăCultural

„Schimb de moși”, proiecție de film la Casa de Cultură

„Schimb de moși”, proiecție de film la Casa de Cultură

Dimensiune text

 

Casa de Cultură a Sindicatelor Roman dă startul sărbătorilor de iarnă cu o invitaţie la film: o comedie norvegiană haioasă, „Schimb de moși”, care ne va introduce în spiritul Crăciunului şi care este recomandată pentru întreaga familie.

Vor avea loc patru proiecţii, vineri 15, respectiv sâmbătă, 16 decembrie, cu începere de la ora 17:00 şi 19:00, în Sala Mică a Casei de cultură (etaj 1, vis-a-vis de locul de joacă „Piticot”). Din distribuție fac parte: Thor Michael Aamodt, Anders Baasmo Christiansen și Ann Carnarius Elseth. Filmul este dublat în limba română, ceea ce îl face accesibil copiilor și durează 70 de minute.

 

„Nimeni nu iubeşte Crăciunul mai mult decât Andersen, şi-n fiecare an el se străduieşte să-i ofere familiei sale sărbători de iarnă ideale. Cea mai importantă parte a sărbătorilor este vizita lui Moş Crăciun, dar de data aceasta nimic nu pare să se desfăşoare conform planului. Într-un costum de Moş nou-nouţ, Andersen alunecă pe gheaţă cu tot cu sania plină de cadouri, şi dă nas în nas cu Moş Crăciun cel adevărat. Cei doi se hotărăsc să facă schimb de roluri. În familia lui Moş Crăciun n-a mai existat niciodată un tâmplar, iar familia lui Andersen va avea nevoie de magia Moşului, pentru că toate cadourile au fost distruse. Andersen va redescoperi motivul pentru care iubeşte atât de mult Crăciunul, iar copiii săi se străduiesc din răsputeri să demonstreze că adevăratul Moş este fals!”, este descrierea filmului făcută de reprezentanții Casei de Cultură din Roman.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se găsesc începând de luni, 11 decembrie, în intervalul orar: 09:00-12:00 şi 16:00-18:00 la Secretariatul Casei de Cultură (etaj 1 în capătul culoarului) .

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0