Scandalagiu din Doljești reținut cu foc de armă și după intervenția mascaților

HomeActualitate

Scandalagiu din Doljești reținut cu foc de armă și după intervenția mascaților

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați miercuri, 27 martie, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Doljești, cu privire la faptul că ar fi fost lovit de către fiul acestuia, care continuă să manifeste un comportament violent.

Conform IPJ Neamț, polițiștii s-au deplasat la domiciliul indicat, persoana reclamată, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate, adresând amenințări și injurii organelor de poliție. Totodată, acesta ar fi lovind cu o secure în stâlpul de la intrarea în locuință și ar fi continuat să manifeste un comportament violent.

„Polițiștii au efectuat somațiile legale și au executat un foc în plan vertical, pentru întreruperea manifestării violente a bărbatului în cauză. La fața locului au fost dispuse forțe suplimentare și luptătorii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, care au preluat persoana reclamată în custodie, aceasta fiind condusă la sediul unității de poliție pentru audieri. Totodată, a fost completat formularul de evaluare a riscului, fiind emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșii infracțiunilor de violență în familie, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj. Joi, 28 martie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0