Prima paginăNeamt

Scandal la miting

Dimensiune text

 În cadrul mitingului Uniunii Social-Liberale (USL), care a avut loc sîmbătă, la Piatra-Neamț, un singur incident a atras, pentru scurt timp, atenția participanților.

 

Mitingul Uniunii Social-Liberale (USL) care a avut loc sîmbătă, la Piatra-Neamț, a fost unul de amploare, la eveniment participînd aproximativ o mie de persoane. Evenimentul politic s-a desfășurat fără probleme, un singur incident atrăgînd, pentru scurt timp, atenția participanților.
Un bărbat s-a manifestat zgomotos și a început să protesteze față de cei aflați la adunare, intrînd în conflict cu mai mulți cetățeni. Bărbatului i s-a cerut să părăsească adunarea, dar a refuzat și și-a continuat protestul, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția jandarmilor, pentru îndepărtarea acestuia din zonă.

În urma verificărilor, persoana în cauză a fost identificată ca fiind Marius P., de 35 de ani, din Piatra Neamț, iar pentru fapta sa jandarmii l-au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 500 de lei, conform prevederilor din Legea 60/1991 R privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0