Prima paginăActualitate

Scandal la Horia, patru persoane au fost reținute

Scandal la Horia, patru persoane au fost reținute

Dimensiune text

 

Miercuri, 14 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au probat activitatea infracțională a patru persoane din localitatea Horia, bănuite de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere, informează IPJ Neamț.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 12 octombrie, pe fondul unui conflict mai vechi, patru persoane, cu vârste cuprinse între 39 și 55 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuințe din Horia, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unei minore de 15 ani și a două persoane de 40, respectiv 42 de ani. De asemenea, cei în cauză ar fi distrus mai multe bunuri din curtea imobilului.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele patru persoane. În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0