HomeActualitateRoman

Scandal în holul Poliției

Mihai Irimia a chefuit, în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2014, într-un bar din Roman. La scurt timp după miezul nopţii, a pornit spre casă pe jos, pentru a-şi limpezi gândurile. Plimbarea n-a avut efectul scontat, pentru că, ajuns în dreptul sediului Poliţiei Roman, Irimia s-a îndreptat vijelios spre intrarea veche – acum blocată – a tras de ea şi, văzând că nu se deschide, a luat o piatră şi a spart geamul. Toată acţiunea a fost văzută de trei poliţişti care voiau să plece la o cercetare la faţa locului. Aceştia l-au luat pe Irimia şi l-au dus în sediul Poliţiei – pe la intrarea funcţională.

Unul dintre poliţişti i-a cerut un document pentru identificare, dar Irimia a pus mâna pe telefonul mobil şi a sunat de mai multe ori la numărul de urgenţă 112, spunând că este reţinut fără motiv în sediul Poliţiei municipiului Roman. Atunci, poliţistul i-a explicat lui Irimia că apelurile abuzive la 112 se amendează, dar Irimia a început să înjure şi i-a spus agentului de Poliţie că „îl va prinde în oraş şi îl va face”. Bărbatul a luat un saun şi l-a trântit în holul Poliţiei şi apoi l-a ameninţat din nou pe poliţist.

Mihai Irimia va fi judecat pentru scandalul din sediul Poliţiei. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare între patru luni şi un an şi cinci luni.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • GINA 7 ani ago

    PENTRU DUDUIA ELENA- TE INTERESEAZA ASA TARE CINE ESTE ACEST INDIVID? DACA DA,MERGI LA SEDIU POLITIEI SI CERE DATE DESPRE ACESTA.APROPO,CE TARE ITI STA LANGA MASINA(((((((