Scandal în familie la Cordun, soldat cu patru victime

HomeActualitate

Scandal în familie la Cordun, soldat cu patru victime

 

Joi seară, 2 iulie, în jurul orei 22, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 43 de ani, a fost lovit de către tatăl său.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între membrii unei familii din localitatea Cordun există un conflict mai vechi, generat de faptul că stânele pe care aceștia le dețin se învecinează, iar animalele acestora trec deseori de pe o proprietate pe alta.

„În fapt, la data de 2 iulie, un bărbat de 43 de ani, împreună cu soția sa, o femeie de 40 de ani, și un minor, de 12 ani, s-au deplasat în zona stânei unui bărbat de 75 de ani, pentru a recupera trei cabaline, care le aparțin și care au fost lăsate libere, ajungând astfel la locul respectiv. La scurt timp, aceștia au fost observați de bărbatul de 75 de ani și de nepotul acestuia, un tânăr de 20 de ani, care, împreună cu un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani, s-au deplasat la fața locului, unde s-ar fi lovit reciproc. În urma loviturilor, doi bărbați, de 43, respectiv 75 de ani, o femeie de 40 de ani și un minor de 12 ani au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat agent de poliție Dimitrie Mocanu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând ca în urma constatărilor medico-legale, să se facă încadrarea juridică a faptelor.

Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț sosite la fața locului l-au diagnosticat pe bătrân cu traumatism cranio-cerebral și comă de gradele II-III; femeia de 40 de ani a suferit un traumatism cranio-facial, băiatul de 12 ani s-a ales cu o plagă minoră, iar bărbatul de 43 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victimele au fost transportatele la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0