Șase incendii de vegetație uscată, în acest sfârșit de săptămână

HomeActualitate

Șase incendii de vegetație uscată, în acest sfârșit de săptămână

 

În acest sfârșit de săptămână, pompierii nemțeni au avut șase misiuni de stingere a unor incendii de vegetație uscată, informează ISU Neamț.

În data de 29 februarie, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată. În comuna Răucești, pompieri de la Detașamentul Tîrgu Neamț, împreună cu pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Răucești, au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată care s-a manifestat o suprafață de aproximativ trei hectare.

În comuna Gândiți, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Gândiți, pompierii de la Detașamentul Roman au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ trei hectare.

În cursul zilei de 28 martie, pompierii nemțeni au intervenit pentru stingerea a patru incendii de vegetație uscată. În comuna Pâncești, pompierii romașcani au intervenit alături de voluntari din cadrul SVSU Pâncești pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ șapte hectare.

În comuna Poienari, pompieri de la Detașamentul Roman, împreună cu pompieri voluntari de la SVSU Poienari, au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ două hectare.

Pompierii pietreni au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată în comuna Mărgineni și în cartierul Văleni, din municipiul Piatra Neamț.

Cauza probabilă de producere a acestor incendii a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise.

 

Foto: ISU Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0