HomeActualitate

Sărbătoare de criză pentru femeile din administrație

Edilii comunelor limitrofe orașului Roman se gîndesc cum să-și sărbătorească, de 8 Martie, colegele din primărie.

 

 

Pentru această sărbătoare, conducerile admnistrațiilor locale spun că nu vor cheltui mulți bani, invocînd criza și bugetul personal redus.
Intenționăm să le oferim flori și o mică atenție, pe care să le-o oferim la sfîrșitul programului de lucru. Dacă era vineri, le dădeam liber, dar, cum ziua de 8 Martie cade în mijlocul săptămînii, nu putem scurta programul de lucru„, a declarat Carol Bereșoaie, primarul comunei Gherăești.

Ceva mai generos cu colegele din primărie se dovedește a fi primarul comunei Tămășeni, Ironim Andrici. „Nu pot să dau doamnelor liber pe 8 Martie, dar vor lucra cu patru ore mai puțin. Ne-am gîndit să le oferim doar flori, deoarece criza ne-a afectat pe toți„, a spus Ironim Andrici, primarul comunei Tămășeni.

Și primarul de la Ion Creangă consideră că ziua de 8 Martie va fi sărbătorită fără festivismul de altădată. „O să le oferim, ca în fiecare an, o floare și un gînd bun. Consider că pentru femei nu trebuie să existe o zi anume cînd să fie sărbătorite, ci în fiecare zi să primească respect atît la muncă, cît și acasă„, a spus Petru Prichici, primarul comunei Ion Creangă.

Comentarii

WORDPRESS: 0