Șapte posturi scoase la concurs de Direcţia Municipal Locato din Primăria Roman

HomeSocial

Șapte posturi scoase la concurs de Direcţia Municipal Locato din Primăria Roman

Primăria municipiului Roman anunță că Direcţia Municipal Locato organizează, în această perioadă, la sediul direcției din strada Ştefan cel Mare, nr. 259, concurs de recrutare în vederea ocupării, pe perioadă nedeterminată, a șapte posturi vacante, în regim contractual, nivel de execuţie.

Cele șapte posturi care vor fi scoase la concurs sunt pentru: un post de inspector I la Biroul Financiar-contabilitate; un post de inspector IA la Biroul Fond locativ; un post de inspector I la Biroul Fond locativ; un post de inspector IA la Compartimentul Iluminat ornamental în cadrul Serviciului Iluminat public; un post de conducător auto transport rutier mărfuri la Formația Întreținere și reparații rețele de preluare a apelor pluviale din cadrul Serviciului Administrarea rețelelor de preluare a apelor pluviale și reparații hidranți; un post de muncitor calificat – instalator apă, canal, treapta III la Formația Întreținere și reparații rețele de preluare a apelor pluviale; un de post muncitor calificat – electrician constructor montator aparataj și cabluri de joasă tensiune la Biroul Iluminat stradal din cadrul Serviciului Iluminat Public.

Pentru aceste posturi, durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână. Cei interesați trebuie să aibă vechime în specialitate, pentru posturile de inspector sunt necesare studii universitare, iar pentru celelalte se cer certificate de calificare. Dosarele se pot depune până la data de 15 noiembrie, ora 15, la Biroul Resurse umane din cadrul Direcției Municipal Locato Roman. Selecţia dosarelor de înscriere se va face în termen de maximum două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor. Probele scrise sau practice se vor susține în 24 și 25 noiembrie.

Date suplimentare despre condițiile de concurs, bibliografie și actele necesare se pot obține de pe site-ul Primăriei Roman, secțiunea Carieră, sau de la Biroul Resurse umane din cadrul Direcţiei Municipal Locato Roman, strada Ștefan cel Mare, nr. 259, telefon 0233.742.280.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0