Prima paginăPolitica

Șapte mii de oameni la mitingul USL [Foto]

Dimensiune text

„Am venit să vă spun că trebuie să rezolvăm problemele Romanului, problemele Moldovei și ale României.”

Declaraţia a fost făcută de prim ministrul Victor Ponta. La mitingul USL au participat peste șapte mii de oameni. La eveniment au fost prezenți premierul Victor Ponta și președintele PNL Crin Antonescu. Candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat din Neamţ, prin vocea senatorului Ioan Chelaru, au promis atragerea de investitori şi locuri de muncă.

 

 

Sâmbătă după-amiază, strada Florilor din Roman a devenit neîncăpătoare pentru miile de oameni prezenți la mitingul organizat de Uniunea Social Liberală(USL). Pentru cei aproximativ 7.000 de oameni prezenți au urcat pe scena amplasata lângă Sala Polivalentă prim ministrul Victor Ponta, președintele Senatului – Crin Antonescu, vicepreședintele PNL-Relu Fenechiu, secretarul general al PSD – Liviu Dragnea, președintele PSD Vrancea – Marian Oprișan, președintele Partidului Conservator –  Dan Constantin, alături de senatorul Ioan Chelaru – candidat la Senat pentru Colegiul 2, Liviu Brătescu candidat pentru funcția de deputat în Colegiul 4,  Dorin Ursărescu – candidat la funcția de deputat în Colegiul 6, deputatul Ioan Munteanu – candidat la funcţia de deputat în Colegiul 5, Vlad Marcoci – candidat la funcţia de deputat în Colegiul 2, Liviu Harbuz – candidat la funcţia de deputat în Colegiul 3, Eugen Țapu Nazare – candidat în Colegiul 1 la funcţia de senator.

În premieră pentru această campanie electorală, pe scenă a urcat și președintele Consiliului Județean, Culiță Tărîță, care a lansat un apel la reconciliere și colaborare în folosul tuturor nemțenilor.

După concertul formației „Datini” și a îndrăgitului interpret Constantin Enceanu, timp în care au continuat să sosească sute de oameni, pe scenă au urcat oamenii politici, aplaudați frenetic de spectatori. Cuvântul de deschidere l-a avut senatorul Ioan Chelaru care, dincolo de calitatea de om politic, a vorbit despre orașul Roman, cu emoție, dar nu și-a uitat adversarii politici. Senatorul Ioan Chelaru a vorbit despre posibilitatea dezvoltării orașului în viitoarea guvernare, despre atragerea de investitori și crearea unor noi locuri de muncă, dar mai ales despre speranța că țara se va schimba începând cu orașul Roman. Apoi a luat cuvântul Dorin Ursărescu, care a dorit să transmită un mesaj pentru întreaga țară, și anume că „Romanul nu este coșul de gunoi al pedeliștilor”. El a acuzat-o public pe Elena Udrea de manipulare, față de candidatul USL, „care este un om imaculat, care și-a construit cariera bazat pe respect față de oameni”.

„Ca locuitor al orașului Roman sunt emoționat că vorbesc în fața dumneavoastră și mulțumesc celor care m-au votat în fruntea Consiliului Județean, dar și celor care nu m-au votat, pentru că asta se întâmplă într-o democrație autentică. Suntem la o răscruce de vânturi. Dacă toate drumurile duceau la Roma, acum toate drumurile trec prin Roman. Zona Moldovei este una din cele mai sărace, iar noi avem responsabilitatea să-i amintim domnului ministru Ponta acest lucru. Trebuie să lăsăm deoparte dezbinarea, pentru că avem nevoie de pâine, de locuri de muncă. Eu, ca agricultor, am dovedit că se poate face perfomanță, dar nu de unul singur. Pe 9 decembrie, să dăm votul  USL-ului, dar apoi să-i obligăm să ne spună ce au făcut, a declarat președintele Consiliului Județean, Culiță Tărâță.

A luat apoi cuvântul Marian Oprișan, care a lansat un atac dur la adresa primarului Laurențiu Leoreanu, motivul fiind acela că susține candidatura Elenei Udrea. Apoi, Relu Fenechiu a vorbit despre guvernarea Boc, amintind de tăierile de salarii, fapt care a stârnit huiduieli puternice în rîndul celor prezenți.

 

„Adio, Elena..”

 

Apoi, în uralele tuturor, a luat cuvîntul primul ministru al României, Victor Ponta: „Vă mulțumesc pentru această primire călduroasă, dar să aveți grijă pentru că alții vor să vă ardă. Presa centrală spunea că am venit aici pentru o doamnă. Eu vreau să vă spun că am venit pentru voi. Am venit să vă spun că trebuie să rezolvăm problemele Romanului, problemele Moldovei și ale României. Am văzut că aveți femei frunoase. Nu cred că aveți nevoie de importuri. Doamna Udrea ne-a ajutat. Dacă nu era ea, nu dădeam jos guvernul PDL. Dacă nu era doamna Udrea, nu câștigam alegerile locale și eu mă bazez pe ea să-l dăm jos, acum, pe Băsescu. Vreau să vă rog să fiți împreună cu noi pe 9 decembrie, vreau să vă rog să fiți împreună cu noi după această dată, să ne batem pentru Moldova, care este una din cele  mai sărace zone din Europa. Doamna Udrea a venit la Roman. La mine, la Tîrgu Jiu, a venit Dan Diaconescu. Ce mi-e Udrea, ce mi-e Diaconescu?

Candidatul USL la funcția de deputat în Colegiul 4, profesor Liviu Brătescu, a stârnit aplauze îndelungi cu discursul său: Dragii mei romașcani, vă mulțumesc pentru că astăzi sunteți aici într-un număr atât de mare, într-un moment atât de important. Pe 9 decembrie 2012, istoria va bate cu cheia la ușa Romanului, iar Romanul va trebui să răspundă cu demnitate. Nu vă fie teamă. Priviți forța USL și a României întregi. O țară întreagă se întreabă dacă Elena Udrea poate să transforme Romanul într-o cantină socială. Mulți s-au întrebat cine este Liviu Brătescu și cu ce luptă el. Liviu Brătescu este un om cinstit, care și-a clădit cariera politică și profesională cu sudoare. Este un om care a suferit alături de voi toți, când Guvernul a tăiat salariile și pensiile. De mai mult timp, contracandindatul meu se ascunde în Hotelul Roman. O invit la o dezbatere publică, televizată, în care fiecare dintre noi să spună ce a făcut pentru romașcani”.

A urmat, apoi, liderul conservatorilor, Dan Constantin, care a explicat de ce Elena Udrea a ales Romanul pentru a candida. În opinia politicianului conservator, Romanul este atestat de pe vremea împăratului Traian, iar acest nume a atras-o pe Elena Udrea să candideze aici.

Discurul lui Crin Antonescu a fost întâmpinat cu ovații îndelungi: „Vreau să mulțumesc celor din Roman și din județul Neamț care au votat la referendum, indiferent ce au votat. Democrația nu se poate menține decât prin voința dumneavoastră. Avem în fruntea țării un om care a sfidat votul dumneavoastră și care, pe ușa din dos, s-a întors pe funcție. La 9 decembrie, orice ar încerca să facă ei, verdictul este în mâna dumneavoastră. Veți veni din nou la vot și veți schimba România. Nu vă fie teamă. Nu vă lăsați înșelați de o femeie pe care a apucat-o dorul de iarbă verde, de tricotat, de zugrăvit prin apartamente. După ani de sfidare, în care ei v-au spus că nu munciți destul, acum sunt foarte prieteni cu dumneavoastră, vă vorbesc din nou despre viitor. Fiecare are dreptul să candideze unde vrea, dar dreptul vostru este de a opta. Bine-ați venit romașcani în armata victorioasă a USL, bine-ai venit Liviu Brătescu, adio Elena Udrea”.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 42
 • Roman Voda 9 ani

  Nene Emilian Pal,matale trebuie sa fi avut nota 2 la aritmetica…este incredibil cu cat tupeu pot minti unii oamenii…care va sa zica, curiosii care treceau pe langa manifestatie cu alte porbleme pe cap spun ca nu erau mai mult de 1000, hai, 1500 de oameni, trimisii presei centrale la fel, iar mataluta avand calculatorul defect cand ai numarat, te-ai trezit cu o cifra care nu s-a mai intamplat niciodata la o adunare de orice fel la Roman…sa fim seriosi, moncher, ce naiba !!! Tradare, tradare, dar s-o stim si noi !
  Legat strict de discursuirle sforaitoare de la miting, vreau sa remarc, nu cu placere, aciditatea si neputinta vorbitorilor…Ponta, ca deobicei, a batut campii…spune ca n-a venit la Roman pentru Udrea…ce ordinarie : exact pentru asta a venit, demonstrand ca dansa este, din pacate, singurul subiect al campaniei electorale…ce sa faci, daca nu-i cap, vai de picoare !
  Distinsul dottore Bratescu, nu se poate abtine sa nu foloseasca cuvantul ” istorie ” si-l arunca in stomacele flamande ale auditoriului pe post de promisiuni ca va face, va drege…jalnic si lacrimogen in acelasi timp…
  Antonescu, cel flamand de putere, s-a trezit din somnul ce l-a cuprins la Iasi si v-a povestit visul sau erotic, cu fete frumoase si iarba verde…de la un Catavencu al zilelor noastre nu poti cere imposibilul…
  Pot trage si o concluzie de final…un adevarat politician, care se respecta, aflat in campanie electorala, trebuie obligatoriu sa arate auditoriului fapte concrete si sa se fereasca de la a profera jigniri la adresa adversarului…sa arate ca este un tip stilat si educat in care cetatenii trebuie sa aiba incredere ca-i va reprezenta cu cinste si demnitate in Parlament, ori acest lucru nu se intampla din partea USL !
  P.S. Sper ca redactia sa publice acest comentariu, demonstrand ca tine cont de deontologia profesionala, asta fiindca mi-a eliminat alte comentarii scrise cu un limbaj civilizat…multumesc…

  ADMIN: Atat timp cat vei scrie intr-un limbaj civilizat, fara cuvinte injurioase, iti vor fi publicate toate comentariile.

  • dan ardeleanu' 9 ani

   ma gandeam ieri, cat de stresati trebuie sa fiti voi – behaitorii portocalii – sa gasiti ceva , ceva acolo, cu care sa veniti astazi sa incercati sa deformati catusi de putin imaginea clara a ceea ce simte romanul . 1000 zici tu?
   si te mai legi de altii cu aritmetica ? sarac cu duhul…doar atat ati fost in stare sa scorniti timp de 48h ca sa combateti efectul propagat la nivel national – udrea o sa piarda la roman!!! cati au fost la casa de cultura la lansarea ei ? 70? plus 100 dusi acolo din obligatia fata de conducerea fimeri la care lucrau, portocalie fiind… mai bine taceti, ca vorbiti degeaba… desi va trebui probabil sa returnati o parte din banii pe care i-ati primit pentru a infecta romanul cu postarile voastre tendentioase , neavand cum justifica nereusita decat prin lipsa de capacitate…

 • Gherasim 9 ani

  O adunare de tip comunist exact cum erau manifestarile de pe vremea comunistilor la care nu au fost 7000 de oameni cum spuneti, au fost mult mai putini iar majoritatea celor care au venit erau platiti exact cum s-a intamplat si la protestele din ianuarie de la Bucuresti, dar si cum s-a intamplat la lansarea candidatilor USL de pe arena nationala… Este pacat ca oamenii se lasa patati si cumparati pentru asa ceva….

  • Eu am fost prezent acolo și sincer mi-a plăcut . Un gest de solidaritate cu candidatii romașcani.! Pentru mine nici nu contează câți au fost ! Contează până la urmă cum vor vota romașcanii , nu- i așa ? Și eu am fost acolo din solidaritate pentru candidații romașcani , din proprie inițiativă și nu m-a obligat nimeni !
   Postacii portocalii văd ca și-au terminat masa la restaurant și s-au apucat de denigrat un miting.
   Eu am apreciat că acei oameni au venit , au ascultat în frig mesajele electorale și cred că romașcanii au început să gândească .
   Daca mă voi întâlni cu doamna Udrea prin oraș , am să o întreb cine este ,, regina,, , poate știe dumneaei …

  • ionescu 9 ani

   Avem sansa unor personalitati cum sunt Culita Tarata de la Neamt, Porumboiu de la Vaslui, Musca de la Arad care fac performanta in ceea ce priveste siguranta alimentara.
   Leorenu a distrus cel mai performant Centru pentru formarea personalului in domeniul mecanizarii agriculturii din zona Moldovei.
   Votand udrea SIGUR ,ve-ti avea o noua perioada de taieri de salarii si pensii.

 • dan ardeleanu' 9 ani

  cand a organizat leureanu lansarea lenutei cati au fost la casa de cultura? 70 ? ma refer la cei care au fost de buna voie, ca multi de acolo au fost obligati de conducerea portocalie a firmelor unde lucreaza…
  oare mai are voie elena sa isi retraga candidatura si sa fuga spre alta zona geografica? aici s-au lamurit lucrurile – romascanii nu sunt tampiti!!!

  • Gherasim 9 ani

   7000 de romascani in mintea celor de la USL!!!
   Realitatea: 12000 de oameni platiti sa asiste la acest miting comunist!!!

 • Denisa Olaru 9 ani

  7000 de oameni? Pai inseamna ca ati avut cu totii orbul gainii, pentru ca toata presa a relatat urmaltoarele :

  „USL, eşec la miting. La manifestaţia de « zeci de mii » nu au participat mai mult de 1000 de persoane

  Conducerea USL s-a adunat la Roman. Deşi la mitingul USL organizat azi în oraşul din judeţul Neamţ au fost prezenţi atât co-preşedinţii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, dar şi vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan dar şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la mitingul USL, unde au fost anunţate zeci de mii de persoane nu au participat mai mult de 1000 de persoane aduse şi din judeţele vecine. După miting, acestea au mers spre autocare sau s-au îndreptat spre autogară. ”

  Deci, cu chiu cu vai s-au strans din tot judetul aprox 1000 de oameni si marturiile vorbesc, dar sa minti in halul asta mi se pare deja boala. Da, stim ca Ponta este un maestru la minciuni, Crin oricum doarme mereu, Bratescu este cantitate neglijabila….dar totusi sa prostesi lumea in halul asta, este jenant! Am observat ca ei au venit ca sa vorbeasca despre Udrea!! wow ce frica le este de ea, e bine , e bineee!! De ce n-au vorbit despre realizarile lor, despre investitiile lor in ultimii 22 de ani, de banii europeni adunsi in zona, depre saracia in care ne-a adus in ultimile 7 luni? Cum sa vorbeasca despre lucruri straine lor? Ei, niciodata n-au facut nimic in zona asta, habar n-au de nimic, dar au tupeul sa ceara votul unui mamarat de „istoric” total necunoscut noua dar si printre istorici- nimeni n-a auazit de el!

  • Denisa Olaru 9 ani

   http://www.facebook.com/EUdrea

   “M-am întâlnit din nou azi, cu sute de romaşcani, de această dată în Piaţa Smirodava din Roman. Împreună cu domnul primar Leoreanu am discutat despre problemele pe care le au şi le-am împărtăşit viziunea noastră cu privire la Roman. Le mulţumesc din suflet pentru primirea caldă, cu care de fapt, ne-au şi obişnuit 🙂 ”

   Priviti si pozele va rog, o sa remarcati cat de calzi si primitori sunt oamenii. Elena Udrea prectic, face baie de multime… femei, barbati, copii o privesc, o admira…cred in ea, ii vorbesc…Udrea este printre oameni peste tot in oras, are curajul sa fie printre ei deoarece se prezinta cu toate realizarile facute in decurs de trei ani. Nu este lasa, nu se ascunde pe o scena in fata unui microfon batand campii despre contracandidati… ce ar putea spune despre ei? Sunt niste necunoscuti care niciodata n-au facut nimic pentru comunitate dar, ca sa se faca remarcati se folosesc de numele Elenei Udrea si gata camania lor!!! Daca ati remarcat, ei nici nu ies printre romascani, au avut o seara cu iz de trecut, la sala de cultura cu muzica populara si acest mitig amarat unde n-au strans mai mult de 1000 de suflete… si astia adusi cu autocarele din tot judetul altfel ar fi riscat sa vorbeasca celor DOI MAGARI din zona unde s-a tinut mitingul. 🙂 🙂

 • anonim 9 ani

  7.000? Mai taie din ele da-le dracului…

 • chitibus 9 ani

  Sa se duca pe pustie
  Hoarda cea portocalie,
  Iar matrozul cel zbanghiu
  Sa se-inece cu rachiu.

 • emi 9 ani

  Ma refer doar la un aspect:modul cum a fost primit discursul dlui Taratza:
  -a fost un discurs deslanat,fara cap si coada,fara semne de punctuatie(daca ar fi fost scris)
  -oamenii i-au taxat duplicitatea politica si chiar l-au fluerat
  -cred ca isi pune unghia-n gat ca a indemnat lumea sa voteze USL,se vedea ca o spunea cu gura altuia.
  In rest,a fost asa cum ma asteptam,discursuri bune si la obiect.

  • ionescu 9 ani

   Avem sansa unor personalitati cum sunt Culita Tarata de la Neamt, Porumboiu de la Vaslui, Musca de la Arad care fac performanta in ceea ce priveste agricultura si ne asiguranta alimentara.
   Leorenu a distrus cel mai performant Centru pentru formarea personalului in domeniul mecanizarii agriculturii din zona Moldovei.
   Votand udrea SIGUR ,ve-ti avea o noua perioada de taieri de salarii si pensii

 • Grigore 9 ani

  Presa care n-a ramas cumparata de Ponta si ai lui, a relatat faptul ca n-au fost mai mult de 1000 de persoane. Probabil i-a numarat Sova de a rezultat un numar colosal de 7000. Pana la urma care a fost scopul mitingului?? Atacarea Elenei Udrea ca de obicei!!! Nu i-am auzit pe candidatii USL prezentandu-si strategia de viitor, nu i-am vazut intre cetateni, intre electorat!! Numai prin declaratii ostile la adresa contracandidatilor nu se pot castiga voturi, dar e bine ca Ponta si Antonescu continua gargara la TV, presa, mitinguri, pe cand Udrea isi prezinta realizarile, e apropiata de electorat, stie sa asculte oamenii!!

 • Florin 9 ani

  Adio Elena! Bun venit Liviu Bratescu!

 • cetatean 9 ani

  Domnule C. Tarata din ce partid faci parte acum?

 • geolgau 9 ani

  Este foarte usor pentru cei de la capitala, care se perinda si pe site-ul acesta, sa bata campii in legatura cu cati au fost.
  Ridicati-o in slavi in continuare pe Elena, ca numai de asta sunteti in stare.
  Guvernarea portocalie, cu putine exceptii, a dat din gura de la BUCURESTI, cu privire la ce se intampla in tara. Exact ca si postacii de serviciu acum.

 • Trecând peste faptul se încearcă denigrarea acestui miting , cei de la PDL fac o campanie foarte curată . Iată și dovada :
  http://www.cotidianul.ro/pinalti-leoreanu-si-udrea-se-zbat-ca-pestele-pe-uscat-200593/

  • Denisa Olaru 9 ani

   Si tu vrei sa spui ca Jurnalul Nationl, Cotidianul si Antena 3 sunt demene de luat in seama? Cine le citeste? J.N. este in faliment si scos la vanzare de catre banca..Felix n-a mai platiti datoriile , celelalte nu au trafic…..
   P.S. Unde vezi tu ca se zbate Udrea? Tot ce face este firesc fara sa epateze iar dupa cum se vede lumea o indrageste mult in Roman.

  • Dan 9 ani

   Daca tu nu faci parte dintr-un partid politic sau/si pus sa comenteze articolele din Ziarul de Roman, promit solemn ca o sa votez USL la alegeri.

   Cat despre articol, cum sa il citesc cand titlul e o mare minciuna ? Sa ma mai intereseze ce scrie acest „jurnalist” pe viitor ?

   • Și care e minciuna ? Că cei de la PDL au dat geci în piață, în plină campanie electorală , care sigur fac mai mult de 10 lei ? Nu știm, vom vedea dacă se va face o anchetă în acest sens .Oare nu s-a încălcat legea , dacă este adevărat ? Ciudat, o posibilă încălcare a legii nu vă deranjează ? Pe mine da, ca simplu votant !
    Și mai este ceva ce chiar nu înțeleg : daca doamna Udrea a facut numai lucruri bune pentru care va fi ( speră cei din PDL ) apreciată de romașcani , de ce agitația asta : mese la restaurant la care oamenii sunt anunțați prin asociațiile de locatari ,cum am auzit prin oraș, geci date în piață cum văd că scrie în ziarul național Cotidianul , am observat astăzi că și afișele cu stimata doamna s- au înmulțit vizibil … Cam multă agitație pentru o candidată care este atât de sigură că a făcut mult bine romașcanilor ! Păi să organizeze un miting ( care costă mult mai puțin decât mesele și gecile date, face astfel și economie acum în criză ! )și se va convinge singură câți ,,admiratori,, reali are ! Asta ca să nu mai cheltuie banii domnului Cocoș degeaba !

 • Ion 9 ani

  Nu, stimata doamna de serviciu la comentarii, aveti dreptate, singurele adevaruri sunt spuse numai de Evenimentul zilei si B1. In rest, sa auzim numai de bine,jocurile sunt in asa fel facute ca sa o avem langa noi pe Lenuta pentru 4 ani. Atentie insa, fara bani in poseta ca pana acum, doar cu propuneri de legi in parlament, ca atat pot face parlamentarii.

  • sienenu` 9 ani

   Nea Ionica, matale ori esti..ori esti!!Nu ma intereseaza culoarea atat timp cat ORASUL arata fain.Probabil ca stai in carciuma din cartier si nu prea iesi pe „strasse”.Atat stii atata faci, nu esti de condamnat.D-zeu sa te ajute!

   • Mihai 9 ani

    Dar pe tine ce te intereseaza ca li s-au taiat oamenilor salariile si nu mai au ce manca, atata timp cat orasul arata fain. Oricum peste 4 ani, din lipsa de investitii, nu va mai avea cu ce sa se laude PDL.

 • don pedro 9 ani

  Cineva care a fost la miting imi relata ca au fost circa 3000-3500 de manifestanti.
  Este campanie ce doreati sa spuna ca nu au facut nimic 20 de ani ,nu, ca vor face tot ca ceilalti,numai bine si o sa curga lapte si miere.Dar ce faci tu Leurene daca ramane USL la guvernare!De unde fonduri si aprobari de proiecte.O sa intri intr-un con de umbra pana in 2016 cand maerea familie romascana iti va da paucii daca rezisti pana atunci cu DNA-ul in coasta!!!Cineva ,un formator de opinie incerca sa-mi induca un mesaj subliminal ca voteaza cu Udrea pentru Leureanu ca i-ar fi promis cei de la USL ca il ajuta cu proiectele!!Sa o vedem si pe asta!!!!

  • emi 9 ani

   @don pedro:E un mare nonsens ideea cu promisiunea de ajutor a USL pt proiectele primarului!Nu e mai simplu ca USL sa-si sustina propriul candidat la Camera in loc sa recurga la aceste intortocheli?
   Si,cred ca ai dreptate in cazul victoriei USL la parlamentare:nepotrivirea de culoare politica nu va avea consecinte pozitive pentru primar si proiectele sale.

 • NILA 9 ani

  Doamne ce am ratat ! Ocazia sa vad botul de mamaliga a puscariasului cu blog de la Rahova !! (pentru cei ……dar multi Maria Ta )i am numit aici pe Dottorul Tonta si mentorul sau …sinucigasul Nastase 7 case!!

 • Radu 9 ani

  Este impresionant un asa numar de mare pentru un oras atat de mic: 7000. Cu siguranta nici in 1989 nu au fost atatia oameni in strada (si atunci eram efectiv complet, fara „straineri”). Oricum USL-ul nici nu ar trebui sa mai faca turnee electorale din moment ce au 8-9 milioane de romani alaturi. Sunt castigatori detasati. De la referendum tot asa o tin. Papagali. Chestia cu presedintele de la Consiliul judetean nu am inteles. Ca doar primul ministru si presedintele senatului nu au venit in calitate oficiala ci cu scop electoral. Si eu care credeam ca e un om puternic si nu pupa in fund pe nimeni. Mare dezamagire! L-am si votat, din pacate!. Asta e. Oricum oameni buni, „DACA PRIN VOT S-AR PUTEA SCHIMBA CEVA AVETI IMPRESIA CA AM MAI FI LASA-TI SA VOTAM?”

 • Croitoru Constantin 9 ani

  Auzi la ea, Udrea face baie de multime. Daca te interesezi bine draga, Udrea si satra ei platesc oamenii sa vina la mitinguri si tot felul de adunari, sa aplaude etc… Daca pe vremea lui nea Nicu oamenii veneau de frica, acum vin pentru ca au fost infometati de regimul lui Basescu si orice banut conteaza, nu au ei asa mare dragoste pentru blonda. Asa ca inainte sa te lansezi in astfel de afirmatii documenteaza -te un pic, asta daca nu cumva cunosti situatia dar te numeri printre cei ce sug de la tata portocalie.
  Inca ceva. A vazut cineva ultimele sondaje? Cat la suta are Nuti si cat are profesorul Bratescu? Daca nu stiti informati-va si apoi vorbiti

 • adrian 9 ani

  Gogosile vandute acolo macar au fost calde…..cine au fost acolo ,,generatia comunista,, astia care inca mai pun botul la discursurile ieftine si poate au primit si ceva sa vina acolo asa prin dos.:)))nu mai puneti botul la asa ceva ..psd nu a fost atatia ani la conducere si…………….0

  • În schimb, după 8 ani de guvernare portocalie, am rămas cu 0 în buzunare ! Da, este foarte ,,bine,, ! Cu atâtea investiții, o ducem ,,nemaipomenit ,,!
   Un oraș e făcut din OAMENI CARE TREBUIE AIBĂ CU CE TRĂI pentru a avea cine să vă voteze, nu-i așa !

 • observator 9 ani

  Politia locala fotografiaza toate afisele electorale ARD sa fie ,,curate,, Udrea da pomeni electorale la cantina Vasile Sav.De unde are bani?Asta nu e mita electorala?La copiii aplaudaci din ,,alaiul,,lui Udrea ,la finalul actiunii de prostire a maselor .l-i se da cate 100 roni ,dar pe la ,,Pascal,,Politia cu vede, nu aude,cei locali au activitati fotografice.Frumoasa tara.Si USL-ul nu este mai departe,toti mint si prostimea se bucura la pomeni.Caragiale curat.

 • Radu 9 ani

  E impresionant ca toata floare USL-ului a venit la Roman! Si mai impresionanta e grija pentru urbea noastra ca nu cumva sa incapem pe mainile d-nei Udrea. Asa multi barbati puternici pe o femeie! Adevarati barbati. Daca-l aduceau si pe Mazare ar fi fost mult mai frumos si mai savuros momentul. Asa cu 1000 de oameni adusi cu japca de prin localitati care nici macar nu sunt in colegiul 4 si nici nu pot vota contra d-nei Udrea. Oare LIviu Bratescu, profesor doctor (pe bune) chiar poate fi pacalit de cei din partidul lui in asa hal. Chiar nu intelege ca daca omul nu e din colegiul lui si nu voteaza chiar nu are importanta parerea lui. In videoclipul de promovare era un amarat de prin Horia care isi dadea cu parerea. Asta nici nu voteaza in colegiul 4. Oare nu isi pune intrebarea de ce alti fruntasi locali din partid nu au ales colegiul 4 si l-au luat pe el de papagal. Hai domnule Bratescu ca doar ai scoala, esti un tip educat, nu poti fi manipulat ca un copil. Oricum mult succes in alegeri.

 • alex 9 ani

  ADIO elena !

 • Boss 9 ani

  De pe unde ați mai adunat si toți taranii aia ca romascani nu prea vad in aceasta mulțime.
  Cine sa va mai aleagă si pe voi dupa ce ați vândut toate întreprinderile din roman la fier vechi,poate taranii astia plătiți care i ați carat la Roman.
  Binenteles ca tot balciul asta a costat ceva bani si mă tem ca tot de la buget sunt nicidecum din leafa voastra.
  Apropo,prietenul vostru Carpusor ce mai face? 🙂
  Intorcetiva mai nene la telenovelele voastre si lăsați orasul in pace ca deja este un om capabil care sa l conduca.

  • Despre domnul Cărpușor poate mai știe ceva domnul primar, doar erau prieteni buni când domnul Leoranu a fost la PSD câțiva ani buni . Sau poate când primarul a trecut la PDL, și-a uitat vechii prieteni …

 • nimeni 9 ani

  elena udrea:” sunt persoane capabile atat in psd cat si la pnl,niciodata sa nu spui niciodata” asa ca ne asteptam la traseism politic din interes dupa alegerile din 9 decembrie

 • observator 9 ani

  Parca au fost si ei la putere …….si tare multe au mai facut….in special domnul Nastase si clica lui. Au ajuns la fundul sacului si vor iar la putere. Daca nu esti bine situat financiar de ce nu poti candida?