HomeRoman

Șapte locuri de afişaj electoral la Roman, pentru referendum

Administraţia locală a stabilit locurile pentru afişajul materialelor electorale aferente referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

 

Șapte astfel de locuri de afişaj electoral au fost stabilite de Primăria Roman, afişarea de materiale electorale în alte zone decît cele stabilite urmînd să fie sancţionată cu amenzi.
Conform dispoziţiei primarului Laurenţiu Dan Leoreanu, cele şapte locuri de afişaj electoral sînt amenajate la Parcul Municipal (intrarea a doua de pe strada Ștefan cel Mare), la blocul 29 de pe strada Anton Pann, la Biblioteca Municipală, la Școala generală „Carol I” de pe strada Bogdan Dragoş, pe bulevardul Republicii – la numărul 65, pe bulevardul Roman Muşat (la Spitalul Vechi, în zona intersecţiei cu strada Speranţei, pe panoul metalic cilindric), precum şi pe panoul metalic cilindric situat la intersecţia străzilor Anton Pann şi Martir Cloşca.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • nelamurire 10 ani ago

    Da ii este teama primarului Leorenu ca vor fi mai multe panouri , dar oamnii vor venii si vor spune DA, ca s au saturat de minciuni ,