Prima paginăActualitate

Salvat de pompieri după ce s-a aruncat într-o fântână adâncă de 30 de metri

Salvat de pompieri după ce s-a aruncat într-o fântână adâncă de 30 de metri

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă seară, 2 iunie, pompierii romașcani au intervenit pentru o nouă misiune de salvare de la mare adâncime, după o operațiune similară efectuată în cursul dimineții aceleiași zile, în Roman.

Dacă intervenția de la Roman a venit în sprijinul unui bărbat care a căzut accidental într-un puț adânc de 14 metri, rezultat în cursul amenajării unei fântâni, sâmbătă seara Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost solicitați în comuna Gherăești, în satul Tețcani, în jurul orei 19, apelul indicând faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a aruncat într-o fântâna adâncă de circa 30 de metri, cu diametrul de 80 de centimetri.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD EPA, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, și o ambulanță cu medic a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. La fața locului a fost trimisă și o autospecială de intervenție multirisc de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț.

Pompierii l-au descoperit pe bărbat plutind pe apă și, după ce unul dintre salvatorii romașcani a coborât în fântână cu ajutorul unui ham, l-au extras pe bărbat din fântână în stare de conștiență, acesta fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0