„Salon imobiliar la înălțime”, la Shopping City Piatra Neamț

HomeEconomie

„Salon imobiliar la înălțime”, la Shopping City Piatra Neamț

 

 

Weekend-ul acesta, Shopping City Piatra Neamț aduce soluția care-i face fericiți pe cei în căutarea unei noi locuințe. Pe 28 și 29 iunie, centrul comercial este gazda „Salonului imobiliar la înălțime”, târgul unde se găsesc soluții pentru orice vis imobiliar, informează organizatorii.

Precum culoarea preferată, și casa influențează starea de spirit a oamenilor, astfel că, potrivit lui Meik Wiking – CEO al Institutului de Cercetare a Fericirii și autorul cărții de dezvoltare personală de succes The Little Book of Hygge –, locuința poate contribui la creșterea nivelului general de fericire cu până la 15%. Tocmai de aceea este foarte important ca alegerea viitorului cămin să fie făcută cu ajutorul specialiștilor, pe care vizitatorii Shopping City Piatra Neamț îi pot întâlni la târgul din acest sfârșit de săptămână.

Astfel, potențialii clienți vor putea interacționa direct cu consultanții imobiliari de la care vor putea afla toate detaliile care îi interesează. Printre expozanți se regăsesc: Olimpic Estate, Green Hills, Afal Expert, Compas Imobiliare, ReMax Gold, Birou Cadastru Ilma Topo, Generali, Kapitan Construct, Vinca, Fereastra Schuco Izosmart și Arhidab Proiect.

Salonul imobiliar va fi amplasat la etajul 1 al centrului comercial, în zona food court, iar accesul este gratuit. Târgul poate fi vizitat vineri, 28 iunie, în intervalul orar 12.00 – 20.00, iar sâmbătă, 29 iunie, va fi deschis de la ora 10.00 la ora 16.00.

Mai multe informații despre salonul imobiliar, dar și despre alte evenimente sunt disponibile pe site-ul Shopping City Piatra Neamț, dar și pe pagina de Facebook, mai precizează comunicatul organizatorilor.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0