Home

S-au stabilit datele meciurilor HCM Roman din optimile cupei EHF

Federaţia Europeană de Handbal a stabilit, la începutul acestei săptămâni, datele meciurilor pe care echipa de handbal feminin HCM Roman le va susţine în optimile Cupei EHF, împotriva formaţiei Corona Braşov. Astfel, meciul tur va avea loc la Roman duminică, 10 ianuarie, ora 11.00, iar meciul retur va avea loc în Sala „Dumitru Popescu-Colibaşi” din Braşov, duminică, 17 ianuarie, ora 14.00.

HCM Roman s-a calificat în optimile Cupei EHF după ce a trecut, în luna noiembrie, în turul 3 al competiţiei, de Fram Reykjavík, 29-25 la Roman şi 27-22 în Islanda. În aceeaşi fază a competiţiei, Corona Braşov a trecut de echipa poloneză Pogon Baltica Szczecin, 24-24 şi 24-20.

În cadrul optimilor Cupei EHF se vor mai disputa partidele:

– TuS Metzingen (Germania) – IUVENTA Michalovce (Slovacia) – 9 şi 16 ianuarie;
– Tertnes Bergen (Norvegia) – HC Odense (Danemarca) – 10 şi 16 ianuarie;
– HBC Nimes (Franţa) – Randers HK (Danemarca) – 9 şi 16 ianuarie;
– Dunaujvarosi Kohasz Kezilabda Akademia (Ungaria) – Siófok KC (Ungaria) – 10 şi 16 ianuarie;
– HC Leipzig (Germania) – Muratpasa Belediyesi SK (Turcia) – 10 şi 16 ianuarie;
– Astrakhanochka (Rudia) – Dinamo-Sinara (Rusia) – 10 şi 16 ianuarie;
– H65 Höörs Handbollsklubb (Suedia) – Silkeborg (Danemarca) – 10 şi 16 ianuarie.

Pentru disputarea meciurilor din competiţia europeană, programul meciurilor HCM Roman din primele etape ale returului campionatului Ligii Naţionale a suferit modificări. Astfel, primul meci din retur, contând pentru etapa a 14-a, pe teren propriu, împotriva HC Zalău, se va disputa miercuri, 6 ianuarie, de la ora 11. De asemenea, clubul romaşcan a solicitat Federaţiei Române de Handbal ca meciul din etapa a 15-a, din deplasare, la HCM Râmnicu Vâlcea, să se dispute în miercuri, 13 ianuarie.

La finalul acestei săptămâni, HCM Roman va disputa, în Sala Sporturilor din Roman, două partide de pregătire împotriva HC Alba Sebeş, oficialii clubului romaşcan intenţionând să mai organizeze încă alte două meciuri de verificare în perioada 29-30 decembrie.

Comentarii

WORDPRESS: 0