HomeNeamt

S-au răsturnat cu mașina în porumb

Duminică, membrii unei familii au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe un teren cu porumb, adiacent drumului european E85.

 

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 7.55, în afara localității Săbăoani. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Gheorghe G., de 41 de ani, din comuna Săucești, județul Bacău, conducea un autoturism, pe DN 2, pe sensul de mers Roman – Iași, în afara localității Săbăoani, din cauza vitezei excesive, imediat după intersecția cu drumul comunal DC 52A, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în tangaj, apoi a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției de deplasare și s-a răsturnat pe terenul agricol, din apropierea drumului, cultivat  cu porumb.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei pasagere din autoturism. Elena G., de 42 de ani, din comuna Săucești, a fost diagnosticată cu traumatism cranio – facial și plagă contuză frontală stînga, Georgiana G., de 22 de ani, din comuna Săucești, a fost diagnosticată cu policontuzii și excoriații la umăr și mîna dreaptă, iar un minor de nouă ani a fost diagnosticată cu policontuzii.

Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0