Prima paginăSanatate

S-a înființat Consiliul Consultativ în domeniul Sănătății din Neamț

S-a înființat Consiliul Consultativ în domeniul Sănătății din Neamț

Dimensiune text

 

La nivelul Consiliului Județean (CJ) Neamț a fost înființat cel de-al treilea consiliu consultativ, respectiv cel în domeniul sănătății. În cadrul primei ședințe s-au discutat și probleme specifice de care se lovesc medicii și managerii de spitalele din Neamț.

Până la această dată, consiliul este format din 16 membri, acesta urmând a fi completat cu reprezentanți ai Asociației Pacienților, dar și cu directorii de îngrijiri ai unităților medicale din județ. Conform unui comunicat de presă al CJ Neamț, concluzia principală desprinsă la finalul primei întâlniri este aceea că dezvoltarea serviciilor medicale în unitățile spitalicești din Neamț trebuie făcută în funcție de nevoile pacienților, și nu doar pe criterii financiare.

„Mă bucură că această inițiativă a fost bine primită, iar medicii și managerii de spitale din Neamț au arătat că le pasă de nemțeni și de calitatea serviciilor medicale la care aceștia au acces. Cred în necesitatea unui parteneriat solid și eficient între autoritatea publică județeană și cei angajați în sistemul medical din Neamț, pentru binele oamenilor și pentru un nivel cât mai bun de calitate a vieții la noi acasă”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

cj-neamt-consiiu-consultativ-sanatate-1

cj-neamt-consiiu-consultativ-sanatate-2

cj-neamt-consiiu-consultativ-sanatate-3

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0