Prima paginăActualitate

S-a încheiat licitația pentru strada Eternității. Încep lucrările și în zonă

S-a încheiat licitația pentru strada Eternității. Încep lucrările și în zonă

Dimensiune text

 

Administrația publică locală a finalizat procedura pentru contractarea lucrării de refacere a străzii Eternității, de lângă Parcul Municipal. Estimate a costa în jur de un milion de lei, în urma licitației prețul de atribuire a lucrărilor este de 700.000 de lei.

„Luni, 10 iulie, va avea loc semnarea contractului de lucrări pentru refacerea străzii Eternităţii, refacerea trotuarelor cu pavele, amenajarea de locuri de parcare şi de spaţii verzi. Licitaţia a fost câştigată de societatea PHR Construct Solutions SRL, valoarea contractului fiind, cu tot cu TVA, de 709.797,78 de lei. Odată cu această investiţie, constructorul care a câştigat contractul multianual de refacere a carosabilului cu covor asfaltic va intra pentru amenajarea străduţelor perpendiculare pe Eternităţii. La finalul lucrărilor, strada Eternităţii va avea sens unic (bulevardul Republicii spre strada Mihai Viteazu), la fel ca celelalte străzi adiacente, astfel încât traficul din zonă să fie fluidizat”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

În acest an, firma Imrom, cea care a câștigat contractul multianual de reparații străzi cu covor asfaltic, a reparat și fosta stradă Florilor. Autoritățile locale promit că vor urmări îndeaproape modul de lucru al constructorilor, pentru ca lucrările să fie unele de calitate. Societatea PHR Construct Solutions, din Dulcești, a câștigat și contractul pentru realizarea rețelei de canalizare apă menajeră și apă pluvială din cartierul Petru Rareș.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0