Prima paginăSocial

S-a deschis zona de picnic din Complexul de Agrement „Moldova”

S-a deschis zona de picnic din Complexul de Agrement „Moldova”

Dimensiune text

 

De sâmbătă, 1 aprilie, autoritățile au deschis zona de picnic din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, iar primii clienți nici nu s-au lăsat așteptați. Până de după Paști, parcarea în incita Ștrandului va fi liberă, după care vor fi instalate barierele și se va percepe taxă de parcare.

În weekend, 13 foișoare au fost închiriate de romașcanii care s-au bucurat de vremea frumoasă, șase fiind închiriate sâmbătă și șapte duminică.

Programul de funcționare pentru zona de picnic este de luni până joi, între orele 9:00 – 21:00, iar de vineri și până duminică – în intervalul orar  9:00 – 23:00. Primarul Lucian Micu a făcut apel la romașcani, în conferința săptămânală, să încerce să petreacă în zona de foișoare civilizat, fără a distruge utilitățile și fără a da muzica atât de tare încât să-i deranjeze pe ceilalți.

Foișoarele cu 6-8 locuri pot fi închiriate la tariful de 20 lei pentru 4 ore, iar cele cu 12-14 locuri – pentru 32 lei pentru 4 ore. După expirarea celor 4 ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 5 lei pe oră (pentru foişoarele cu 6-8 locuri) şi 8 lei pe oră (pentru foişoarele cu 12-14 locuri). Durata se calculează de la ora predării efective a foișorului, iar predarea acestuia se face pe baza actului de identitate al utilizatorului.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0