Prima paginăSport

S-a definitivat programul de pregătire al CSM Roman pentru noul sezon

S-a definitivat programul de pregătire al CSM Roman pentru noul sezon

Dimensiune text

 

Echipa de handbal feminin CSM Roman are definitivat programul de pregătire pentru această vară, în vederea noului sezon competițional. Și lotul cu care echipa din Roman va ataca următorul campionat este aproape complet.

„În data de 12 iulie, va avea loc reunirea lotului. În momentul de față se mai lucrează la completarea echipei cu încă două jucătoare. S-a stabilit perioada de pregătire, va fi și un stagiu de pregătire montană. Ulterior, vom participa la o serie de jocuri amicale în compania formației Rapid București, apoi la un turneu de pregătire la Bistrița, după care va avea loc Trofeul «Roman Vodă Mușat», la Roman, la jumătatea lunii august. Până la reunirea lotului vom avea și un răspuns în legătură cu participarea în cupele europene. Cel mai probabil, din câte știu eu, vom participa în Cupa EHF, la jumătatea lunii iulie urmând să aibă loc și tragerea la sorți, echipa din Roman urmând să intre în primul tur preliminar”, a declarat primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

Față de sezonul anterior, CSM Roman s-a despărțit de jucătoarele Raluca Agrigoroaie, Luciana Popescu, Cynhia Tomescu, Clara Vădineanu, Nicoleta Rusu, Georgiana Martin Stoleru și Iryna Glibko. La echipă au venit până acum Ana Maria Simion, extremă dreapta, Alexandra Iovănescu, pivot, portugheza Ana Maria de Sousa, inter stânga, și Mihaela Stănciulescu, inter dreapta. De pregătirea echipei se va ocupa, din noul sezon, antrenorul Constantin Ștefan, născut în 1968, în București.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0