Prima paginăActualitate

S-a aruncat în canal, iar pompierii i-au salvat viața

S-a aruncat în canal, iar pompierii i-au salvat viața

Dimensiune text

La finele săptămânii trecute, o femeie s-a aruncat în canalul de fugă al râului Bistrița, în zona localității Vaduri. Martorii care au văzut cele întâmplate au sunat imediat la 112 și, din fericire, femeia a fost salvată.

Incidentul s-a petrecut la prime ore ale dimineții. Astfel, ”la ora 08:09, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 61 de ani s-a aruncat în canalul de fugă al râului Bistrița, în zona localității Vaduri. Pentru misiunea de căutare-salvare, au fost mobilizate următoarele forțe și mijloace: treisprezece pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială scafandri, două bărci și două ambulanțe SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț”, anunță reprezentanții ISU Neamț.

Femeia a fost salvată și predată în viață echipajului ambulanței SMURD, în vederea acordării primului ajutor medical calificat și transportului la spital.COMENTARII

WORDPRESS: 0