Prima paginăSport

RXF 27 – Next Fighter, show de kombat la Piatra Neamț

RXF 27 – Next Fighter, show de kombat la Piatra Neamț

Dimensiune text

 

Cei mai renumiți luptători de MMA din România vor veni la Piatra Neamț, pe 29 iulie, pentru un show de kombat de talie mondială, ce va avea loc la Sala Polivalentă, începând cu orele 20.00.

Sâmbătă, 29 iulie, la Piatra Neamț vor fi prezenți luptători consacrați în MMA-ul românesc: Sandu Lungu, Tolea Ciumac, Diana Belbita, dacul Gerula. „După gala incendiară de la Brașov, din aprilie, care a deschis sezonul din acest an al luptelor grele cu o desfășurare impresionantă de forțe, a venit rândul orașului Piatra Neamț să devină centrul de greutate al României. Alături de vedetele deja consacrate, din acest show nu vor lipsi nici luptătorii din noua generație, precum Negumereanu Nicolae, Lascăr Corneliu, Robert Orbocea, dar și Radnev Alexandru care vor veni la Piatra Neamț să arunce tribunele în aer, într-un show exploziv”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Sebastian Vieru, general manager al Promoției RXF, spune că va avea o expunere în peste 25 de țări și are ca scop promovarea sportivilor români și a sportului românesc. „Ne bucurăm că am reușit să legăm un parteneriat cu Consiliul Județean din Piatra Neamț, dar și cu mai multe cluburi din județ, astfel încât să putem promova prin toate canalele noastre media, atât județul Neamț, cât și sportivii din această zonă”, a declarat Sebastian Vieru.

Biletele pentru RXF 27 se pot găsi în Rețeaua Eventim, în magazinele Orange și Vodafone și la Terasa de Vară Ceahlău.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0