Prima paginăRoman

Rufe și covoare spălate în fântâna arteziană

Dimensiune text

Unii romașcani au găsit și o parte practică a fântânilor arteziene din oraș, dincolo de rolul estetic al acestor construcții.

 

 

În cursul săptămâniii trecute, lucrători din cadrul Poliției Locale Roman au amendat mai multe persoane pentru că, în fântânile arteziene din fața Hotelului Roman și din Pietonalul Ștefan cel Mare au decis să spele copiii, rufele și chiar covoarele. Polițiștii locali au fost sesizați despre acest aspect de cetățenii care au trecut prin zonă și au văzut noua utilitate a fântânilor arteziene. Pe lângă amenda deloc neglijabilă pe care au primit-o de la oamenii legii, cei care obișnuiesc să se folosească de apa din fântânile arteziene trebuie să știe că autoritățile locale au dispus introducerea în apă a unor substanțe care au rolul de a distruge calcarul. Aceste substanțe sunt periculoase pentru organism și pot provoca, mai ales la copii, iritații și intoxicații.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Radu 8 ani

  Dacă ați mai spus că e și anticalcar, în viitor vor veni cu gălețile să ia și acasă, să pună la mașina de spălat, ca să nu mai cumpere produse anticalcar :))

  Mare-i grădina Ta Doamne!

 • Ion 8 ani

  Atata au putut evolua taranii ajunsi la oras: gradini de zarzavat si cotete de gaini in jurul blocului si acum confunda artezienele cu baltoaca de pe toloaca. Nu poti face din magar armasar doar inhamandu-l la caleasca regala…trebuie sa treaca ceva generatii ca sa fie adusa nesimtirea in simtire.

 • Dolar$ 8 ani

  NI DOARI IN BASCA DI AMENDA VOASTA,FACIM BAIE DI CATI ORI NI UMPLIM DI JAG,SI MAI FACIM SI PIPI,CA ASA SUNTIM NOI ROMANII.

 • adrian 8 ani

  :)) prea tare!