Prima paginăPolitica

Romaşcanul Vlad Ciurea a fost învestit subprefect de Neamţ

Romaşcanul Vlad Ciurea a fost învestit subprefect de Neamţ

Dimensiune text

 

Luni, 5 septembrie, a avut loc învestirea romaşcanului Vlad Ciurea ca subprefect al judeţului Neamţ, numit în această funcţie prin hotărâre a Guvernului din 31 august 2016. Învestirea a fost făcută de prefectul judeţului Neamţ, Niculina Dobrilă. La această acţiune au mai fost prezenţi conducerea Consiliului Judeţean, directorii serviciilor publice deconcentrate şi şefii de structuri din Instituţia Prefectului.

vlad ciurea si niculina dobrila

Subprefectul Vlad Ciurea şi prefectul Niculina Dobrilă

 

Vlad Ciurea a depus jurământul, ţinând, apoi, un scurt discurs: „Sunt onorat de încrederea acordată de domnul prim ministru prin desemnarea mea în funcţia de subprefect, căruia îi mulţumesc. Înţeleg pe deplin responsabilitatea acestei numiri. Vin în această funcţie cu experienţa acumulată atât din mediul privat, cât şi din funcţia publică de comisar şef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Nord Est Iaşi, de membru al Colegiului Prefectural şi al Comisiei de Dialog Social. Îmi asum responsabilitatea funcţiei şi voi susţine toate măsurile ce pot conduce la dezvoltarea judeţului. Pentru aceasta mă bazez pe colaborarea cu doamna prefect, cu toate instituţiile statului şi cu partenerii de dialog social. De altfel, printre principiile care mă guvernează se numără profesionalismul, respectarea legii, orientarea către cetăţean, eficienţa şi transparenţa. Și, nu în ultimul rând, transmit mesajul către cetăţeni asigurându-i că uşa mea va fi mereu deschisă pentru toate problemele ce ţin de Instituţia Prefectului pe care, în limitele competenţelor legale, voi încerca să le rezolv”.

Vlad Ciurea a preluat mandatul de subprefect, prin detaşare, pentru şase luni, urmând ca numirea să-i fie prelungită sau să se reîntoarcă pe postul de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ.

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0