[VIDEO] Romaşcanul Ștefan Buzdugan a impresionat o ţară, dar nu şi juriul de la „Românii au talent”

HomeCultural

[VIDEO] Romaşcanul Ștefan Buzdugan a impresionat o ţară, dar nu şi juriul de la „Românii au talent”

 

stefan buzdugan 2La doar 15 ani, romaşcanul Ștefan Buzdugan, unul dintre cei mai talentaţi tineri în arta mânuitului clapelor de pian, a ajuns în semifinala show-ului „Românii au talent”, difuzat de ProTV, dar nu s-a calificat şi pentru marea finală. Decizia a fost luată de juriu şi ultimul cuvânt l-a avut Mihaela Rădulescu, născută la Piatra Neamţ, care a recunoscut decizia grea de luat, dar care nu a simţit neapărat o solidaritate cu nemţeanul Ștefan.

„Semifinală cinci a fost una încărcată de emoţie. Spectacolul total şi numerele de senzaţie au încântat publicul şi juraţii. Juriul a avut şi el o misiune grea în semifinala cu numărul cinci, fiind desemnat să îl aleagă pe cel de-al treilea finalist al serii. În preferinţele publicului s-au clasat Ștefan Buzdugan şi Bruce şi Istvan. Decizia a fost grea, însă după lungi deliberări hotărârea a fost luată, iar Bruce şi Istvan merg în Marea Finală”, titrează, pe site, organizatorii show-ului.

Voturile telespectatorilor i-au adus la duel pe Ștefan Buzdugan şi perechea formată din Bruce şi Istvan. Andi şi Andra au ales cuplul de dansatori, iar Florin Călinescu l-a ales pe Ștefan. Mihaelei i-a revenit decizia finală, astfel încât aceasta le-a dat votul decisiv lui Bruce şi Istvan.

Cei 16 finalişti ai acestei ediţii sunt: Andrei Surdu, Anisia Gafton, Bruce şi Istvan, Cezara Blioju, Cristian Zlatan, Florin Bontea, Florin Zgavardici şi Constantin Bardan, Fraţii Adrian, Free Balance, Lifestyle, Laura Bretan, Mara Prună, Manuel Chivari, Nadia Buduruşi, Rustin Dust şi Resciebelle Santiago. Toţi se vor lupta pentru marele premiu, în ultimul episod al show-ului, care va avea loc vineri, 3 iunie 2016, şi care va fi transmis în direct de Pro TV, premiul pus la bătaie fiind de 120.000 de euro.

Ștefan Buzdugan este elev la Școala Sergiu Celibidache din Roman şi a obţinut numeroase premii, fiind supranumit încă de la această vârstă Micul Mozart.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • O necesara precizare: Raduleasca n-a votat cu un romascan, pt. ca a votat cu un pietrean – in speta Istvan (pe bune, e din PN). Plus ca atat Istvan cat si Bruce au avut/au colaborari cu PRO TV si cu cel puti un membru al juriului (Andra). Concluziile le trage fiecare…