Prima paginăPolitica

Romașcanul George Lazăr, „uns” prim-vicepreședinte al PNL Neamț

Romașcanul George Lazăr, „uns” prim-vicepreședinte al PNL Neamț

Dimensiune text

 

 

După mai bine de un an, PNL Neamț a organizat o conferință de presă pentru a lămuri unele aspecte, destul de multe în ultima vreme, cu privire la contrele din partid. Comunicarea vine ca urmare a dizolvării Biroului Politic Piatra Neamț, condus de primarul reședinței de județ, Dragoș Chitic, dar și ca urmare a ieșirilor publice ale unor membri liberali care au ales să „dea de pământ” cu alți colegi. Una peste alta, romașcanul George Lazăr a fost numit prim-vicepreședinte al PNL Neamț.

Printr-un comunicat de presă realizat pentru jurnaliștii care nu au participat la conferință, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a anunțat și o serie de decizii care au fost luate în Biroul Politic Județean al PNL Neamț: „Au fost decizii luate pentru cooptarea și numirea în funcția de prim–vicepreședinte pentru domnul Mihai Stoica și pentru domnul George Lazăr. O altă decizie care a fost luată în cadrul Biroului Județean în ultima perioadă a fost completarea secretariatului coordonator și au fost numiți patru secretari coordonatori adjuncți în persoanele domnului Daniel Vasiliu, domnului Cezar Sava – viceprimar la Trifești, domnului Dan Lupu – primar Trifești și domnul Radu Secuiu, președintele Organizației de Tineret Neamț. De asemenea, au fost numiți coordonatorii comisiilor de specialitate”.

În calitatea sa de prim vicepreședinte al PNL, George Lazăr a declarat că, în opinia sa, echipa liberală este foarte unită: „Prin funcția pe care o am de prim–vicepreședinte, prin încrederea pe care am primit-o de la colegii din BPJ Neamț, de la președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, vă asigur și vă asigur și pe colegii noștri din PNL Neamț că organizația liberală de la Neamț este una puternică, ce își propune lucruri importante pentru societate, pentru administrațiile publice județene și locale. Construim, lucrăm în echipă, chiar dacă sunt anumite persoane care în decursul timpului au fost alături în această echipă, am muncit împreună, am construit împreună, dar din motive pe care nu vreau să le dezvolt astăzi din bun simț și corectitudine, din colegialitate au făcut un pas lateral, în stânga sau în dreapta, cum au considerat domniile lor, sfătuiți sau din propriile percepții pe care le-au avut, asta nu înseamnă că filiala PNL Neamț nu merge înainte. Ba da, filiala PNL Neamț merge înainte, suntem o echipă unită, în care toți primarii, consilierii locali sau județeni pe care îi avem lucrăm împreună, tragem împreună cu țelul de a pregăti alegerile din 2019, mă refer la europarlamentare, la prezidențiale, de a întări echipa cu oameni noi, cu oameni de valoare, cu oameni care pot aduce un plus în tot ceea ce înseamnă administrație și act politic în județul Neamț, iar în 2020 împreună cu președintele Mugur Cozmanciuc și împreună cu echipa care suntem astăzi și la care sperăm să adere personalități să câștigăm alegerile locale, la nivelul CJ Neamț și alegerile parlamentare. În încheiere precizez că suntem o echipă puternică, unită, care îl susține pe președinte, pe care l-am girat acum mai puțin de un an, în unanimitate. Suntem o echipă care dorim să construim, care să ofere soluții viabile și corecte pentru cetățeni, nu să fim mijloc de a genera dezbatere în public pe probleme nu create de noi, ci de alții, dar pe care noi avem sarcina să le rezolvăm”.

Consilierii județeni PNL, atent supravegheați de președintele Mugur Cozmanciuc, au refuzat să voteze, pentru a treia oară, atribuirea contractului, câștigat prin licitație, către operatorul de salubritate, astfel încât, în sfârșit, și Romanul să beneficieze ca și celelalte zone din județ de proiectul european pe managementul deșeurilor și să plătească mai puțin pentru ridicarea gunoiului. Dar, ne bucurăm că, în ciuda ieșirilor prin presă și pe Facebook, echipa PNL este unită, mai ales când își linșează colegii și votează împotriva intereselor cetățenilor.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0