HomeTimp liber

Romaşcanii sunt invitați „Acasă de Crăciun”

Spectacolul va fi susţinut de îndrăgitul artist Fuego, care va cântă alături de band-ul său. Spectacolul cuprinde o acţiune caritabilă şi multe surprize şi va introduce publicul în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

teatru6Casa de Cultură din Roman găzduieşte, pe 18 decembrie, un concert de colinde susţinut de Fuego – Paul Surugiu, după numele adevărat. Concertul este organizat de Asociaţia „Alternative Culturale” din Iaşi şi face parte din turneul naţional de iarnă „Acasă de Crăciun”. Spectacolul este o poveste muzicală şi un îndemn al reîntoarcerii acasă de sărbători, alături de cei dragi, şi va fi susţinut de artist în 17 oraşe din ţară.

Concertul ne va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă petrecute în mijlocul familiei, la care revenim, an de an, pentru a ne reîmprospăta sufletul şi amintirile. Fuego va interpreta cele mai cunoscute cântece ale sale din perioada colindelor şi a pregătit publicului câteva surprize. Artistul va fi acompaniat pe scenă de band-ul său, un grup de instrumentişti talentaţi, care îl vor susţine în cele două ore de spectacol live.

Paul Surugiu cochetează cu pictura. Câteva dintre lucrările sale vor face obiectul unei expoziţii pe care romaşcanii o vor putea vedea, în ziua spectacolului, în foaierul Casei de Cultură din Roman. O parte din fondurile adunate va fi donată unor cauze umanitare, ce au în prim plan copii instituţionalizaţi şi persoane vârstnice. În cadrul spectacolului, artistul va lansa şi un dublu DVD din cadrul emisiunii „Familia Favorit”, pe care o moderează de aproape opt ani, dar şi un calendar pentru 2016, care va cuprinde peste 60 de fotografii cu picturile sale.

Spectacolul va avea loc pe 18 decembrie, la ora 18.00, în sala mare a Casei de Cultură din Roman. Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a instituţiei, preţul unui bilet de intrare fiind cuprins între 35 şi 40 de lei, în funcţie de poziţia în sală. Potrivit conducerii Casei de Cultură de Roman, până la această dată s-au vândut 100 de bilete pentru spectacolul din 18 decembrie.

Comentarii

WORDPRESS: 0