Prima paginăRoman

Romașcanii sînt chemați să trimită deșeurile „la plimbare”

Dimensiune text

O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, organizată de asociația RoRec, are loc sîmbătă. Romașcanii care renunță la aparatele electronice și electrice vechi primesc tichete valorice și participă la o tombolă cu premii importante.

 

 

Sîmbătă, 27 octombrie, între orele 9 – 16, romașcanii pot scăpa de aparatele electrice și electronice ieșite din uz, în cadrul unei noi campanii de colectare a acestor deșeuri, organizate de Asociația Română pentru Reciclare RoRec la Roman. Pe parcursul zilei de sîmbătă, la Roman vor fi deschise cinci puncte provizorii de colectare, amplasate în piața Roman Vodă, lîngă complexul Favorit, la Hala Centrală, la intersecția străzii Mihai Viteazu cu Aleea Revoluției, precum și la intersecția străzii Smirodava cu strada Ecaterina Teodoroiu.

Organizatorii campaniei pot prelua direct de la domiciliul „donatorilor” deșeurile voluminoase de echipamente electronice și electrocasnice. Pentru programarea comenzilor de preluare de la domiciliu, romașcanii pot apela numărul de telefon 0737.309.151, în fiecare zi a acestei săptămîni, pînă sîmbătă inclusiv, în intervalul orar 8-16. Romașcanii care vor participa la această acțiune și vor depune aparate vechi sau uzate vor fi înscriși la o tombolă cu premii – două cuptoare cu microunde Candy, trei hote Indesit, zece fiare de călcat și zece mixere de bucătărie Albatros. Cîștigătorii tombolei vor fi stabiliți prin tragere la sorți sîmbătă, 27 octombrie, la ora 18, în sala de ședințe a Primăriei Roman. „Toți participanții la această campanie vor primi tichete valorice în schimbul bunurilor predate. Tichetele valorice vor putea fi utilizate în magazinele partenere„, a explicat primarul Laurențiu Dan Leoreanu. În cadrul acțiunilor desfășurate de RoRec anul acesta în întreaga țară au fost colectate peste 1.300 de tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice.

COMENTARII

WORDPRESS: 0