HomeActualitateRoman

Romașcanii s-au abonat la premii de excelență

Municipiul Roman a fost premiat pentru cele mai valoroase lucrări de infrastructură.

 

Municipiul Roman a fost premiat la Gala de Excelență în Administrație, care a avut loc pe 17 octombrie în Poiana Brașov. Gala Premiilor de Excelență în administrație este un eveniment anual organizat de portalul Administratie.ro și este dedicat în exclusivitate administrației publice centrale și locale din România, specialiștilor, autorităților și profesioniștilor în domeniu. Ajuns la a IX-a ediție, evenimentul are drept scop evidențierea eforturilor care se fac pentru dezvoltarea sistemului administrației publice din România. Totodată, sunt premiate și inițiativele specialiștilor din administrație, precum și proiectele pe care aceștia le-au susținut.

Municipiul Roman a fost premiat pentru ”cele mai valoroase lucrări de infrastructură”. Dovadă stau distincția și diploma obținută de primarul Laurențiu Dan Leoreanu. ”Ne bucură foarte mult faptul că Primăria municipiului Roman a fost evidențiată. Este un premiu care ne onorează, meritat pe deplin de echipa tehnică din Primăria Roman și de colectivul pe care îl conduc. Este o activitate desfășurată cu devotament și cu abnegație, iar atunci când această recunoaștere vine pentru al patrulea an consecutiv din partea unor foruri naționale, când Romanul este nominalizat la acest înalt nivel este o bucurie pentru noi toți”, a declarat primarul municipiului Roman.

Anul trecut, premiul a fost oferit pentru proiectul de construcție a microhidrocentralei, iar în anii anteriori, pentru derularea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, respectiv pentru proiectele prin care s-au realizat cantina socială, centrul de zi pentru copii și așezământul social pentru bătrâni.

Plecat în vizită oficială la Seul, în Coreea de Sud, primarul Leoreanu l-a delegat pe viceprimarul Lucian Micu pentru a ridica premiul. ”Este o vorbă din popor: «Te-ai învățat cu bătaia, ca țiganu’ cu scânteia». La fel și romașcanii s-au învățat cu premiile, cu un nivel ridicat de la an la an. Este un premiu care ne bucură, pentru că se acordă după o analiză, și ne obligă pe mai departe. Îi felicit pe toți colegii mei, le mulțumesc pentru sprijin, colaborare și modul profesionist în care își fac treaba. Dedicăm acest premiu tuturor romașcanilor, pentru că este vorba de o promovarea a municipiului Roman”, a spus primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Comentarii

WORDPRESS: 0