Romașcanii nu-și mai pun nădejdea în Loto

Romașcanii nu-și mai pun nădejdea unui trai mai bun pe seama câștigurilor la Loto. Potul cel mare, de 9,3 milioane de euro, pus în joc duminică, 23 iunie, nu a sucit mințile romașcanilor. S-au vândut mai puține bilete decât la extragerile cu premii mai mici. Un bilet „sigur”, cu toate cele 49 de numere, costă mai bine de un milion de euro.

 

 

La ghișeu, cu biletul în mână, s-au aflat cel mult jucătorii înrăiți, în condițiile în care oficialii Loteriei Române spun că în Neamț s-au vândut mai puține bilete decât la alte extrageri, cu mize mai mici. „Surprinzător, vânzările de duminică au fost mai mici decât în alte zile. Este adevărat că, din cauza condițiilor meteo, unele agenții nu au putut funcționa normal și au fost închise duminică, dar este posibil ca mulți dintre jucători să-și fi pierdut speranța că vor mai câștiga vreodată, având în vedere că a trecut o perioadă îndelungată de când nu s-a mai câștigat premiul cel mare”, a spus inspectorul Emil Emirali, din cadrul Loteriei Române din Piatra Neamț.

Cea mai ieftină modalitate de a câștiga la loto o reprezintă un bilet cu o variantă simplă, de 6 numere, care costă 4,8 lei. Există și variantele combinate, în care jucătorul poate alege mai mult de șase numere, la care prețul crește în funcție de câte numere sunt bifate pe bilet și de schema redusă jucată, care stabilește numărul de combinații luate în calcul. Dacă vreți să fiți siguri că prindeți toate cele șase numere norocoase, fără să lăsați asta, însă, pe seama hazardului, ar trebui să puneți pe bilet toate cele 49 de numere. Un astfel de bilet ar costa peste un milion de euro, bani pe care jucătorul ar trebui să-i aibă, totuși, înainte de a câștiga la loto, întrucât, pentru a putea depune biletul, trebuie întâi să-l achite. Chiar și jucând toate numerele, jucătorul s-ar putea să aibă surpriza de a ieși în pierdere. Există, cel puțin teoretic, posibilitatea ca potul cel mare să fie împărțit între mai mulți câștigători. În fiecare agenție loto există o carte cu informații despre cum se poate juca și există chiar și un ziar al loteriei, în care sunt prezentate numerele cu frecvența cea mai mare la extragere, ultimele numere extrase, dar și alte informații de interes, atât pentru jucătorii înrăiți, cât și pentru cei care speră să dea lovitura cu o variantă simplă.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0