Prima paginăSanatate

Romaşcanii îşi pot testa gratuit aluniţele

Romaşcanii îşi pot testa gratuit aluniţele

Dimensiune text

 

Persoanele care vor să-şi controleze aluniţele o pot face gratuit, în Roman, până pe 30 iunie. Laboratoarele La Roche-Posay derulează campania naţională de testări gratuite ale aluniţelor pentru depistarea melanomului, în cadrul campaniei sociale Save Your Skin. Melanomul sau cancerul de piele reprezintă o afecţiune în creştere, în ultimii ani, fiind provocat de expunerea neprotejată la soare.

În Roman, aceste testări gratuite se pot face, până pe 30 iunie, fie la cabinetul medicului Ecaterina Ghivirigă, de pe strada Tineretului, nr. 28, cu programări la numărul de telefon 0722.653.966, fie la la medicul Andreea Molodoi, în cadrul centrului medical Med Class, de pe strada C.A. Rosetti, nr. 11, cu programare la numărul de telefon 0233.723.000.

Conform organizatorilor, la nivel naţional, peste 250 de medici dermatologi parteneri, din peste 50 orașe, participă la Zilele Protecției Solare, eveniment național de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare. Detalii despre campanie pot fi găsite pe site-ul http://www.protectiasolara.ro.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0