Prima paginăActualitate

Romașcanii cer mai multă siguranță în Ștrand și Internet gratuit

Romașcanii cer mai multă siguranță în Ștrand și Internet gratuit

Dimensiune text

Primăria municipiului Roman a realizat, pe pagina de Facebook, un sondaj cu privire la lucrurile ce pot fi îmbunătățite în activitatea din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”. În total, 53 de persoane și-au exprimat opinia.

”Pe parcursul ultimelor 10 zile, Primăria municipiului Roman a efectuat un sondaj cu pivire la lucrurile care pot fi îmbunătăţite în Complexul Sportiv şi de Agrement „Moldova”. Sugestiile venite din parte dvs. sunt considerate a fi foarte bune, primarul Lucian Micu dorind să pună câteva dintre măsurile propuse în aplicare. Printre acestea se numără asigurarea de Internet gratuit, montarea unui ceas şi a unor termometre pentru afară şi pentru apa din bazine, posibilitatea revenirii în Ştrand pe parcursul unei zile fără a mai fi nevoie de plata unui nou tichet şi înăsprirea regulamentului pentru descurajarea persoanelor certate cu bunul simţ”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

În unele dintre comentariile postate la sondaj, cetățenii au reclamat faptul că sunt deranjate de persoane care intră îmbrăcate în bazine sau care își însușesc lucruri care nu le aparțin. De asemenea, mai multe persoane au solicitat amenajarea unor gropi cu nisip pentru cei mici, însă regulamentul nu permite acest lucru pentru ca nisipul să nu ajungă în bazin și să aducă daune filtrelor. În același timp, mai mulți părinți au solicitat amplasarea de piscine gonflabile pentru a putea fi utilizate și de bebeluși, în Ștrand existând trei bazine, de diferite dimensiuni. Unii dintre repondenți au solicitat un volum mai mic al muzicii, alții au solicitat organizarea de petreceri.

Primarul Lucian Micu a și declarat că solicitarea privind realizarea unei rețele gratuite de Internet Wi-Fi va fi dusă la bun sfârșit în cursul anului viitor, atât pentru Ștrand și zona de picnic, cât și pentru parcul din fața Primăriei și Parcul municipal.

Mai jos puteți citi toate propunerile primite de Primărie pe pagina de Facebook a instituției.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • pentru paza nu sint bani spune conducerea csm sintem 2 oameni tot strandul si in zilele aglomerate nu se poate acoperi cind mai erau 6 /7 agenti de la firma de paza mai patrulam dar acum trebuie sa stam la intrare fiindca lumea intra si iese si casierii nu fac fata si noi sintem pusi de sefi s.ai ajutam si asa nu e nimeni pe bazine de portofele si tel aveti grija dumneavoastra de ele nu le lasati pe masa si piecati in apa ca nu sinteti in tenerife sint afise puse ca nu raspundem de ob disparute pazitiva buzunarele domnilor

  • avem foisoarele de evacuat seara la orele 23 cind toata lumea e biata si acum lumea e figuranta si nesimtita mai ales sub influiena alc. si ducem munca de lamurire cu unii altii ne injura mai sar si la bataie dar nui problema ca imi asum orice risc dar daca nu cunoasteti amanunte nu mai spuneti ca sunt platit degeaba ca nici 12 milioane si ceva nu sunt bani

  • si sefii mei vor sa ma clonez sa fiu itr/un timp foarte scurt si colo si colo dar nu ma intreaba nici unul citi bani dau pe mincarein 12/14 ore de munca si apa oho numai daca e canicula daca nu i/mi iau eu …..