Prima paginăActualitateRoman

ROMAȘCANII CER BĂNCI ÎN FAȚA BLOCURILOR

ROMAȘCANII CER BĂNCI ÎN FAȚA BLOCURILOR

Dimensiune text

 

banciPrimăria Roman a centralizat solicitările venite din partea reprezentanților asociațiilor de proprietari pentru amplasarea de bănci în mai multe zone ale orașului. Din totalul solicitărilor, aproape un sfert au fost rezolvate, iar până la finele lunii martie se așteaptă finalizarea acestui proiect.

“Conform solicitării cetăţenilor, avem un tabel cu solicitările de bănci, pentru fiecare asociaţie. Avem 103 solicitări pentru bănci de a fi montate – am montat deja 25, celelalte vor fi montate până la finalul lunii martie. Vom încerca să rezolvăm şi această problemă pentru băncile pe care cetăţenii şi le doresc acolo”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

În această perioadă, s-a demarat și campania de curățenie în întreg municipiul, ceea ce va permite în continuare asociațiilor să revină cu alte solicitări către administrația locală inclusiv pentru montarea de coșuri de gunoi sau înlocuirea celor deteriorate.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • elena 5 ani

    Numai in centu puneti banci asa cum ati pus si in sucedava domnule primar , sa stiti ca si noi din tudor vladimirescu bl 11 (nu aleea tudor ) vam votat , si speram sa avem , aveti incredere in noi si noi facem parte din orasul roman , multumesc mult.