Romașcanii care lucrează în străinătate, invitați la o nouă întâlnire cu conducerea orașului

HomeSocial

Romașcanii care lucrează în străinătate, invitați la o nouă întâlnire cu conducerea orașului

Și în acest an, reprezentanții Primăriei Roman intenționează să organizeze o întâlnire cu romașcanii care lucrează în străinătate și care, în această perioadă, se află acasă în concediu. În cadrul acestei întâlniri, oficialii romașcani doresc să le prezinte celor întorși acasă ultimele proiecte ale orașului, dar și să asculte de la aceștia propunerile de dezvoltare a comunității.

„Vinerea viitoare, la ora 11, vom avea o activitate intitulată «Ziua Diasporei», pe care o realizăm anual cu cei care se întorc în concediu din alte țări. La această întâlnire am invitat mai mult reprezentanți ai autorităților din zonă – vorbim aici de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est, de Camera de Comerț și Industrie Neamț, alături de Primăria municipiului Roman -, tocmai pentru a putea dezbate problematici și perspective pentru perioada următoare, încercând, de fiecare dată, pe lângă a prezenta ceea ce am făcut în anul care a trecut, să discutăm și posibilități și oportunități de a reveni în oraș și de a-și readuce activitatea, pregătirea pe care au obținut-o în străinătate, pentru a se dezvolta în municipiul Roman. Această întâlnire va avea loc pe 19 august, la ora 11, la Primăria municipiului Roman. Pe această cale, adresez invitația oficială către toți cei întorși în municipiul Roman în vacanță să fie prezenți la această dezbatere”, a afirmat primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

În săptămâna care urmează acestei întâlniri, în perioada 26 – 28 august, vor avea loc și serile de spectacole de muzică organizate de municipalitate și partenerii săi sub genericul „Zilele Diasporei”, în parcarea centrului comercial Roman Value Centre, cel mai așteptat fiind concertul îndrăgitului interpret Smiley (detalii aici).

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0