Prima paginăTimp liber

Romaşcanii au petrecut în stradă de Zilele Municipiului

Dimensiune text

Spectacolele organizate la sfârşitul săptămânii, cu ocazia Zilelor Municipiului Roman, au scos romaşcanii în stradă. Mii de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a-şi vedea artiştii preferaţi.

spectacole 02Primele spectacole din cadrul Zilelor Municipiului Roman au debutat vineri, cu seara de folclor. În deschiderea programului au evoluat talente locale, iar de la ora 17.00 au urcat pe scenă artiştii invitaţi în deschiderea spectacolului. Seara s-a încheiat cu programul susţinut de cunoscutele interprete de muzică populară Sofia Vicoveanca, Ileana Ciuculete şi Ionela Moruţan.

Sâmbătă, a doua seară de spectacole a reunit iarăşi mii de romaşcani în Piaţa „Roman-Vodă”, care s-au distrat la terasele amenajate, au cântat şi au dansat la concertul susţinut de Lora, Talisman şi Rafael (fost component al trupei Iris). În deschiderea spectacolului au evoluat şi alţi artişti invitaţi, dar şi tinere talente locale, printre care s-a aflat şi Diandra Bancu, finalistă a emisiunii Next Star.

Duminica, în ultima zi de spectacole au urcat pe scenă, mai întâi, ansambul Areti din Roman, care are 20 de ani de activitate şi a impresionat spectatorii prin dansuri şi cântece greceşti, dansuri internaţionale, dar şi dansuri populare şi moderne. După o nouă rundă de talente locale, care au cântat şi au dansat pe scena din centrul oraşului, au urmat invitaţii speciali ai serii, respectiv Sylvie, Dj Rynno & Sylvia şi formaţia Spitalul de Urgenţă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0