Prima paginăRoman

Romașcanii au fost premiați pentru că au mers la vot

Dimensiune text

Miercuri, la ora 16, la sediul postului local de televiziune Top All a avut loc tragerea la sorți a premiilor oferite în cadrul unei tombole organizate de Asociația Contjur în scopul de a conștientiza romașcanii privind importanța votului la alegerile locale.

 

Tombola a fost organizată cu zece zile înainte de începerea campaniei electorale, avînd drept bază o campanie de conștientizare și implicare a romașcanilor în alegerea conducerii administrației publice locale pentru următorii patru ani.
La tombolă s-au înscris nu mai puțin de 9.996 de persoane. Dintre participanți, Alina Smerea, Ștefan Lupu și Paraschiva Ticuceanu au cîștigat cîte un filtru de cafea, Sebastian Dan, Maria Ciocu și Ionela Prună au cîștigat cîte un cuptor cu microunde, Vasile Macovei – o bicicletă, Ciprian Borș – o plasmă TV, Cristina Fetu, Florian Mariș și Ionel Doboș – cîte un laptop, Nița Mari – o mașină de spălat, Bogdan Gărgăun – o combină frigorifică. Premiul cel mare al tombolei – o excursie la Durău, pe durata unui weekend, pentru două persoane, la un hotel de patru stele – a fost cîștigat de Mariana Sarion.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Gaspar 9 ani

    daca as fi stiut…. 🙂