Romaşcani câştigători la Loteria bonurilor fiscale

Dimensiune text

70 de persoane din judeţul Neamţ, dintre care 19 din Roman, au depus o cerere, în primele ore ale zilei de marţi, pentru revendicarea premiului la Loteria bonurilor fiscale. 

Marţi, în prima zi de după extragerea care a avut loc luni pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, 70 de persoane din judeţul Neamţ, care aveau un bon câştigător, s-au prezentat la sediile Direcţiei Generale de Administrare Fiscală, până la orele 13.00, pentru a depune o cerere pentru revendicarea premiilor. Dintre acestea, 19 erau din Roman.

Câştigătoare sunt persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la data de 7 februarie 2015, cu valori cuprinse între 6,00 lei şi 6,99 lei. Acestea se pot prezenta, în următoarele 30 de zile, la unităţile Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Pentru extragere au fost luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015, cu valoarea totală a unui bon între 1 leu şi 999 lei inclusiv, cuprinzând taxa pe valoarea adăugată.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte, cumulativ, condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine).

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de sărbători.COMENTARII

WORDPRESS: 0