Prima paginăSport

Romaşcana Anca Mădălina Petrea a pierdut lupta de la Baku

Dimensiune text

Sportiva nu a reuşit să se impună în faţa competitoarelor. Anca Mădălina Petrea a pierdut în optimi, la o diferenţă mare de scor. 

Luptătoarea romaşcană Anca Mădălina Petrea a pierdut, luni, disputa din optimile categoriei 60 de kilograme, la Jocurile Europene de la Baku, cu scorul de 1 – 4, în faţa unguroaicei Marianna Sastin. Lupta a fost una extrem de tehnică şi a durat aproape trei minute, timp în care romaşcana a încercat să-i pună de mai multe ori probleme adversarei. Rezultatul nu ne-a avantajat deloc, Marianna Sastin arătând multă abilitate şi o formă fizică de invidiat. Extrem de tehnică, Marianna a condus partida cam pe toată perioada desfăşurării, puţine fiind momentele când a scăpat frâiele din mână. Nici meciul pentru recalificare (Runda II) nu a fost mai bun pentru Anca. Sportiva noastră a pierdut cu 0 la 5 în faţa bulgăroaicei Taybe Yusein. Cea din urmă nu i-a dat practic nicio şansă Mădălinei, care era încă marcată de meciul precedent , cu Marianna Sastin. Chiar dacă nu a reuşit să câştige partida, Anca Mădălina Petrea merită felicitată pentru că a putut ajunge până la Jocurile Europene de la Baku, dar şi pentru întreaga ei carieră, care se poate traduce printr-o mare serie de reuşite demne de un sportiv profesionist.

Anca Mădălina Petrea are peste 30 de medalii la diferitele categorii de vârstă şi de greutate, de la 59 de kilograme, până la 63 de kilograme. Sportiva s-a transferat, în 2014, de la Clubul Atletic Roman la CSM Sfântu Gheorghe şi este multiplă campioană naţională la lupte, ocupantă a locului al cincilea la Campionatul European în 2011.

La Jocurile Europene de la Baku (Azerbaijan) se întrec 6.000 de sportivi, în 30 de discipline de profil. România are o echipă de 147 de sportivi.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0