Prima paginăActualitate

Romașcan trimis la închisoare, după ce și-a agresat concubina în Italia

Romașcan trimis la închisoare, după ce și-a agresat concubina în Italia

Dimensiune text

Marți, 23 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Roman, informează IPJ Neamț.

Față de acesta, Curtea de Apel Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 3 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de „rele tratamente”, în dauna concubinei sale, faptă prevăzută de Codul Penal Italian.

„În fapt, în perioada 2009-2012, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei împreună cu concubina sa, bărbatul a insultat-o, a amenințat-o în repetate rânduri, chiar și cu moartea, și a agresat-o fizic, lovind-o cu diferite obiecte. Totodată, acesta ar fi încercat să o dea afară din locuința comună, atât pe concubina sa, cât și pe fiica sa minoră, constrângând-o astfel să trăiască în condiții de umilință și frică constantă pentru propria viață, acțiuni ce au fost exercitate în prezența fiicei sale minore”, arată reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0