Romașcan reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

HomeActualitate

Romașcan reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Miercuri, 23 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o tânără de 21 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că fostul concubin a încălcat dispozițiile unui ordin de protecție. Conform IPJ Neamț, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din Roman, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, la data de 27 ianuarie.

„Totodată, pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul ar fi amenințat-o cu exercitarea de acte de violență, de natură a-i produce o stare de temere. Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Joi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0