Romașcan reținut de polițiști pentru că nu a stat departe de soția sa

Romașcan reținut de polițiști pentru că nu a stat departe de soția sa

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat de 45 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Duminică, 27 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Din cercetări a reieșit că, la data de 27 octombrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și în urma unor neînțelegeri survenite, un bărbat 45 de ani, din Roman, ar fi lovit-o pe soția sa, de 29 de ani, cu pumnii și picioarele în zona corpului. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceasta.

„Întrucât în cursul aceleiași zile bărbatul a fost depistat de polițiști în apropierea imobilului persoanei vătămate, încălcând astfel obligațiile dispuse, a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor. În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0