Romașcan reținut de polițiști, după o spargere la o locuință din Horia

HomeActualitate

Romașcan reținut de polițiști, după o spargere la o locuință din Horia

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, la data de 6 noiembrie, de către o femeie în vârstă de 62 de ani, din Horia, cu privire la faptul că autori necunoscuți ar fi pătruns în locuința fiului său, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 5 noiembrie, autori necunoscuți ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, din localitatea Horia, iar prin spargerea ferestrei de la ușa de acces în locuință, ar fi pătruns în imobil, de unde ar fi sustras două smart-watch-uri şi un televizor, prejudiciul total fiind estimat la suma de 5.500 lei.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 24 de ani, din Roman. Cu ocazia cercetărilor efectuate, bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Având în vedere materialul probatoriu administrat în cauză, la data de 9 noiembrie, organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliției Rurală Dulcești au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a persoanei în cauză”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0